The Cheeky Panda

Näytetään ainoa tulos

Näytetään ainoa tulos

The Cheeky Panda on innovatiivinen yritys, joka tarjoaa ekologisen ja terveellisen vaihtoehdon tavanomaisille wc-paperi, nenäliina ja paperipyyhkeille. Cheeky Pandan tuotteet ovat puhdasta ja luonnollista bambua, ilman haitallisia kemikaaleja, hajusteita ja väriaineita. Bambu ei tarvitse kasvaakseen torjunta-aineita tai muita kemikaaleja, joten bambu on sekä ympäristöystävällinen että iho-ystävällinen. Cheeky Pandan tuotteet ovat myös Vegan-sertifioituja.

HIILIJALANJÄLKI NEUTRALISOITU
Vuonna 2016 Cheeky Panda aloitti yhteistyön World Land Trust:n kanssa Vietnamilaisen Khe Nuoc Trong sademetsän suojelemiseksi. Projekti takaa, että The Cheeky Panda on hiilijalanjälki-Neutraali ja samalla suojelee sademetsän puita, kasveja ja eläimiä.

Sertifikaatit:

Vegan (Vegaaninen)

FSC – Sertifioitu

FSC – FSC® 100%, Paper from well-managed forests, FSC® C007915

FSC® 100% & VEGAN SERTIFIOITU
FSC-sertifiointi takaa, että tuotteiden bambu on ekologista ja peräisin vastuullisesti hoidetuista FSC-sertifioiduista bambumetsistä. Cheeky Panda toimii eettisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti.
FSC = Forest Stewardship Council, on riippumaton maailmanlaajuinen jäsenjärjestö, joka toimii ympäristön huomioon ottavan, sosiaalisesti vastuullisen ja taloudellisesti elinvoimaisen metsänhoidon puolesta kaikkialla maailmassa.

The Cheeky Panda on palkittu useasti.
Natural & Organic Awards Winner 2018 Best New Natural Living & Home Product
National Recycling Awards 2017 Waste Prevention Award

Cheeky Pandan tuotteet tuntuvat ihanan sileiltä ihoa vasten!