Veg-Up

Veg up

Näytetään kaikki 38 tulosta

Näytetään kaikki 38 tulosta

Veg-Up Make-Up on Vegaanista Luonnonkosmetiikkaa!

Veg-Up on Italialainen 100% Vegaaninen kokoelma sertifioitua, ammattilaistasoista värikosmetiikkaa, meikkisiveltimiä ja kasvojen hoitotuotteita. Luonnonkosmetiikan meikkisarja noudattaa tiukkoja BDIH-sertifioinnin standardeja. Tuotteissa on luonnolliset, puhtaat ja orgaaniset aktiiviset kasviperäiset ainesosat. Veg-Up Make-Up Professional Meikkien värien loisto on kokonaan peräisin luonnosta. Pakkaukset ovat innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä ja ne ovat valmistettu pääosin kierrätetystä pahvista, kierrätetystä muovista sekä maissista.

Veg-Up Make-Up on sertifioitua, vegaanista, värikästä ja ekologista meikkiä ilman parabeeneja, synteettisiä hajusteita, parafiinia ja silikoneja.

Meikkisarja ja Kasvojen Hoitosarja sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle!

  • BDIH- ja AIAB Sertifioitua Luonnonkosmetiikkaa
  • Vegan Ok – Sertifikaatti
  • Nickel Tested (Nikkelitestattu)
  • Ammattitasoista värikosmetiikkaa
  • Luonnolliset & Luomu ainesosat
  • Ekologinen & Ympäristöystävällinen
  • Vegaaninen
  • Cruelty free
  • Eläinkokeeton

Ympäristö & Pakkaukset:

VegUp Meikkisarja sisältää sertifioituja orgaanisia ainesosia ja meikkituotteiden pakkauksissa kunnioitetaan luontoa; Ekologiset pakkaukset ovat valmistettu pääasiassa kierrätetystä pahvista, kierrätetystä muovista ja maissista.

Suorituskyky & Luonto

VegUp MakeUp täyttää tarpeet ja vaatimukset, joita Luonnonkosmetiikalta ja Meikiltä odotetaan. Luonnollisten ja luomu ainesosien sekoitus, värien runsaspigmenttisyys sekä ihoa hellivä koostumus ja meikkien levittyvyys ja kestokyky ovat ominaisuuksia, jotka mahdollistavat tuotteiden soveltuvuuden myös ammattilaiskäyttöön.

Aktiiviset Ainesosat

VegUp Meikit sisältävät Laminaria-Merilevää, joka suojaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Ruusujuuri (Rhodiola Rosea) on yksi meikkituotteiden pääraaka-aineista, koska sillä on merkittävät vaikutukset ihoon; Ruusunjuuri suojaa ihoa UV-säteilyn aiheuttamilta muutoksilta, ilmaston saasteilta ja ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Ruusunjuuri tuo meikkiin myös luonnollisen, mutta yllättävän peittävän vaikutuksen. Ruusujuuri on myös tehokas antioksidantti.

Veg-Up Kasvojen Hoitotuotteet

VegUp Face Line Kasvojen Hoitosarja on täydellinen kombinaatio luonnollisuutta, huippuosaamista ja kosmetologian teknologiaa. Kasviperäiset Aktiivi ainesosat antavat iholle kosteutusta, ravitsevat ihoa ja palauttavat ihon kimmoisuuden. Veg-Up Prickly Pear Kasvojen Kuorintanaamio on täydellinen lisä viikottaiseen kauneudenhoitorutiiniin!
Seerumi, Voide ja Silmänympärysihon voide sisältävät kasviuutteita, jotka ovat antioksidanttirikkaita, ihoa korjaavia ja omaavat virkistäviä ominaisuuksia sekä kallisarvoisia luonnonöljyjä, jotka kohottavat ja kiinteyttävät ihoa luonnollisesti! Veg-Up tuotteet on valmistanut Laboratoires BeWell, joka on mukana pelastamassa jo unohdettuja ja uhanalaisia kasveja. Veg-Up on mukana biologista monimuotoisuutta tukevassa ohjelmassa (Cosmetica Biodiversa), joka tähtää harvinaisten ja uhanalaisten kasvien monimuotoisuuden säilyttämiseen.

Luonnolliset Raaka-aineet

Luonto tarjoaa aarreaitan, joka on täynnä mitä parhaimpia ainesosia täydellisiin kosmetiikka resepteihin. Luonnosta saa kaiken, mitä meikkiin ja ihonhoitoon tarvitaan. Veg-Up tuotesarja sopii kaikille ihotyypeille ja koostumuksista löydät tutut raaka-aineet, sekä yllättäviäkin ainesosia, koska Veg-Up on etsinyt uusia tuulia kosmetiikkamaailmaan ja kehittänyt upeita Luonnonkosmetiikan meikkejä kosmetologien, kauneussalonkien ja meikkitaiteilijoiden tarpeisiin sekä jokapäiväiseen käyttöön niin arkeen kuin juhlaan.