TILAPÄISESTI LOPPU

Aboa Medica Jodikelp Merilevätabletit 225µg 125tbl

aboa medica tuotemerkki logo

13,11 

  • Ravintolisä

Pakkauskoko: 125 tbl

Aboa Medica Jodikelp Merilevätabletit  sisältävät Kelp-merilevää, joka kasvaa melko syvällä Tyynessä valtameressä, muodostaen metsämäisiä kasvustoja. Aboa Medica Jodikelp Merilevätabletit sisältävät monia ravintoaineita, erityisesti jodia. Kelp rakkolevä on hyvä ja turvallinen lähde luonnolliselle jodille.

 

Annostusohje: 

1 tabletti (aikuisille) nesteen kera.

INCI / Ainesosat:

Pohjois-Atlantin merilevä, täyteaineet (kalsiumfosfaatti, kasviselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (steariinihappo (kasviperäinen)), piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat (kasviperäinen).

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

 

 

Aboa Medica

Aboa Medican ydinosaamiseen kuuluu ”vanhan kansan” tiedot ja taidot kasvien hyödyntämisestä terveyden ja hyvinvoinnin tueksi ja ylläpitämiseksi. Yksi Aboa Medican tavoitteista on tuoda kasveista ja yrteistä valmistetut, luonnolliset tuotteet hyvinvoinnin tueksi mahdollisimman monen suomalaisen ulottuville ja käytön tutuksi modernille nykyihmiselle.

Aboa Medica panostaa laadukkaisiin tuotteisiin tarjotakseen asiakkailleen laadukkaita, luonnollisia tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin tueksi.

Aboa Medica on perustettu vuonna 2011.

 

Maahantuoja/markkinoija: Aboa Medica

EAN: 6430051442315 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.