TILAPÄISESTI LOPPU

Aboa Medica Premium Vahva Karpalo 30kaps

aboa medica tuotemerkki logo

12,56 

  • Ravintolisä
  • Vahva Karpalotiiviste valmiste virtsateiden hyvinvointiin

Pakkauskoko: 30kaps / 18g

Aboa Medica Premium Vahva Karpalo Virtsateiden hyvinvoinnille. Karpalon ja karpalomehun vaikutuksesta virtsateiden hyvinvointiin on runsaasti tutkimusnäyttöä. Karpalon vaikuttavia aineita ovat tanniinit, luonnolliset yhdisteet ja proantosyanidit.

Vahva Premium® Karpalo 12.000 mg sisältää beeta-arbutiinia, proantosyaanidiineja, D-mannoosia, C-vitamiinia ja kuparia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Aboa Medica Premium Vahva Karpalo (50:1 12.000mg) on voimakas tiiviste, joka ylläpitää virtsateiden hyvinvointia.

Premium® Karpalo sisältää myös Kuparia, C-vitamiinia sekä sianpuolukan lehtiuutetta. Karpalossa on erittäin runsaasti terveyttä edistäviä aineita ja yhdistettynä muiden vaikuttavien aineiden kanssa on saatu aikaan tehokas valmiste virtsateiden hyvinvoinnille!

Nature Essential Premium® Vahva Karpalo 12.000 mg:n käyttötarkoitus:
– Virtsateiden hyvinvoinnille
– Edistämään ihon ja limakalvojen normaalia hyvinvointia
– Sidekudosten hyvinvoinnille

Vuorokausiannos (1 kaps.) sisältää:

Vaikuttavat aineet /  Aktiiviset ainesosat
Karpalouutetiiviste 50:1 240 mg 12.000 mg Proantosyanidiinit 120 mg
C-vitamiini 80 mg (RDI 100%)
Sianpuolukkauutetiiviste 4:1 25 mg 100 mg (Beta-arbutiini 2,5 mg)
Mannoosi 25 g
Kupariglugonaatti 7,14 mg Kupari 1 mg 100 %

Annostusohje: 

1 kapseli päivässä.

Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.

 

INCI / Ainesosat:

Karpalouutetiiviste (Vaccinium macrocarpon), C-vitamiini, sianpuolukan lehtiuute (Arctotaphylos uva-ursi), kupariglukonaatti, mannoosi, täyteaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa ja kasviselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat ja piioksidi), kasvigelatiini (kasvikapseli).

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

 

Valmistusmaa: EU / Espanja (Bio-Dis, Nature Essential Espanja)

 

VINKKI!

Kokeile myös maitohappobakteereja virtsateiden hyvinvointiin Premium Vahvan Karpalon kanssa! Esimerkiksi  Diarrex on monipuolinen ja hyödyllinen maitohappobakteerivalmiste. Maitohappobakteerien merkitys ja tarve korostuvat antibioottikuurien jälkeen.

 

 

 

Aboa Medica

 

Aboa Medican ydinosaamiseen kuuluu ”vanhan kansan” tiedot ja taidot kasvien hyödyntämisestä terveyden ja hyvinvoinnin tueksi ja ylläpitämiseksi. Yksi Aboa Medican tavoitteista on tuoda kasveista ja yrteistä valmistetut, luonnolliset tuotteet hyvinvoinnin tueksi mahdollisimman monen suomalaisen ulottuville ja käytön tutuksi modernille nykyihmiselle.

Aboa Medica panostaa laadukkaisiin tuotteisiin tarjotakseen asiakkailleen laadukkaita, luonnollisia tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin tueksi.

Aboa Medica on perustettu vuonna 2011.

 

 

 

 

Maahantuoja/Markkinoija: Aboa Medica

EAN: 8435041325294 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.