TILAPÄISESTI LOPPU

BIGhair 90kaps

natura media tuotemerkki logo

27,47 

  • Ravintolisä
  • Hiustenkasvuun

Pakkauskoko: 90kaps

 

BIGhair hiustenkasvun tueksi!

BIGhair sisältää tehokkaan ActivH8 yhdistelmän juuri niitä vitamiineja ja mineraaleja, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä hiusten kasvulle ja kahta hiusnystyjen toiminnalle välttämätöntä aminohappoa, metioniinia ja lysiiniä. Lisäksi se sisältää aminohappoja, piipitoista peltokorteuutetta ja P.A.B.A.:a.

Kun oikeilla ravintoaineilla yksittäinen hius saadaan kasvamaan alusta asti paksumpana ja vahvempana, hiukset tuntuvat merkittävästi tuuheammilta ja kestävät käsittelyjä paremmin. BIGhair rakentaa hiuksesi sisältäpäin. Kun annat sille aikaa vähintään 3 kuukautta, alat nähdä miten terveet ja vahvat hiuksesi voivatkaan olla.

 

Vuorokausiannos sisältää:    2 kapselia 
 Biotiini ……………………… 3000 µg
 Pantoteenihappo …………. 24 mg
 B6-vitamiini ……………….. 2,8 mg
 B12-vitamiini ……………… 2,5 µg
 Foolihappo ………………… 400 µg
 Kupari ……………………… 1 mg
 Mangaani …………………. 2 mg
 Sinkki ……………………… 15 mg
 P.A.B.A …………………… 20 mg
 L-Metioniini ……………….. 150 mg
 L-Lysiini …………………… 250 mg
 Peltokorteuute, ………….. 280 mg
  josta piitä ………………… 35 mg

Annostus:
BIGhair-kapseleita suositellaan otettavaksi 2 kapselia päivässä kahden kuukauden ajan, jonka jälkeen jatketaan ottamalla 1 kapseli päivässä. Kapselit niellään kokonaisina veden kanssa mieluiten aterian yhteydessä tai heti sen jälkeen.

Ainesosat:

Lyofilisoitu piipitoinen peltokorteuute, L-lysiini, kapseli (selluloosa), L-metioniini, inuliini, sinkkipikolinaatti, kalsium-D-pantotenaatti (B5), mangaanibiglysinaatti, para-aminobentsoehappo, kuparibiglysinaatti, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), D-biotiini, pyridoksiinihydrokloridi (B6), foolihappo, metyylikobalamiini (B12).

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

 

Natura Media Oy

Natura Media Oy tarjoaa vahvan kattauksen entsyymejä, kivennäisaineita, serrapeptaasia ja maitohappobakteereita!

Natura Media on suomalainen yhtiö, jonka toimialaan kuuluu ravintolisien valmistus ja maahantuonti.

Natura Media valmistaa myös omana tuotantona laadukkaita kotimaisia ravintolisiä. Lisäksi Natura Media toimii espanjalaisen Soria Natural S.A:n virallisena maahantuojana. Soria Natural S.A on yksi Euroopan merkittävimmistä valmistajista.

Natura Median valikoimasta löytyy laadukkaiden ravintolisien lisäksi etanaseerumia sisältävät, maailmalla mainetta niittäneet Baba de Caracol- ihonhoitotuotteet.

Natura Media toimittaa tuotteita tukkumyyntinä koko Suomeen, sekä Baltiaan ja Skandinaviaan.

 

 

 

 

 

Maahantuoja/markkinoija: NaturaMedia
EAN: 6417778133337 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.