TILAPÄISESTI LOPPU

Biomed Iocidin+ 30 kaps

biomed tuotemerkki logo

21,09 

Ravintolisä, Oliivinlehtiuute-greippiöljy-oreganoöljy-kapseli

Pakkauskoko: 30 kaps

 

Biomedin Iocidin+ -kapselissa yhdistyy kolmen luonnontuotteen – oliivinlehtiuutteen, greippiöljyn ja oreganoöljyn vaikutus, jolla pyritään ylläpitämään kehon puolustuskykyä vuodenaikojen vaihtuessa, ulkomaan matkojen aikana ja sopimattoman ruokavalion aiheuttamissa vatsan epätasapainotiloissa.

Annostusohje:

1-2 kapselia päivässä. Suoliston hyvinvointiin 3 kertaa 2 kapselia päivässä kahden viikon ajan, jonka jälkeen 2 kapselia päivässä tarvittaessa.

Ei suositella henkilölle, joilla on akuutti gastriitti tai haavainen paksusuolen tulehdus. Alle 6-vuotiaille vain lääkärin ohjeen mukaan.

Suositeltava vuorokausiannos 1-6 kapselia sisältää:

Oliivinlehden kuivauute 148 mg –  888 mg
Greippiöljy 50 mg – 300 mg
Oreganoöljy 10 mg – 60 mg

Ainesosat:

Oliivinlehden kuivauute, oligosakkaridit, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, greippiöljy, oreganoöljy, vesi, paakkuuntumisenestoaine (E551 piidioksidi), pintakäsittelyaine E470b (rasvahappojen magnesiumsuolat (kasviperäinen)).

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä.

Maahantuoja/markkinoija: Biomed Oy

EAN: 6417152041135 Osastot: ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.