Crystal Body Deokivi Mineraalisuoladeodorantti 120 g

tuisa tuotemerkki logo

14,25 

Osta 2+   Osta 3+   Osta 5+
    -5%           -7%         -10%

Mineraalisuola Deodorantti

Hajusteeton, Hypoallergeeninen, Alumiiniton, Parabeeniton, Ftalaatiton, Alkoholiton.

Crystal Body -deodorantit ovat allergiatestattu sekä ihotautilääkärin testaama ja suosittelema. Sopii sekä miehille että naisille.

Pakkauskoko: 120g

Maailman myydyimmän suolakivideodoranttibrändin, Crystal®:in Alkuperäinen, maailman johtava mineraalisuoladeodorantti. Crystal® (a French Transit, Ltd. brändi), on alkuperäinen, palkittu luonnollisten mineraalisuoladeodoranttien valmistaja. Yhtiö on ”Turvallista kosmetiikkaa” –kampanjan jäsen. Ja on  myös sitoutuneet noudattamaan EU-direktiivin 76/768/EEC standardeja ja rajoja, että tuotteet joita valmistavat eivät sisällä kemikaaleja joiden on todettu tai epäillään aiheuttavan syöpää, mutaatioita, syntymävikoja tai muita sellaisia haittoja. Crystal body deon pakkaus on Patentoitu “twist-up”-puikko. Environmental Working Group suoritti turvallisuusarvioinnin yli 7000:sta hygieniatuotteiden ainesosista. Deodoranttien kategoriassa Crystal Body Deodorant® voitti luokkansa – ja on näin ollen markkinoiden turvallisin deodorantti. Monet rintasyöpä- ja kasvainhoitolaitokset Yhdysvalloissa ovat antaneet tukensa Crystal-tuotteille. Yhtiö lahjoittaa anteliaasti sekä tuotteita että rahaa syöpää vastaan taisteleviin keräyksiin ympäri Yhdysvaltoja.

Crystal Body Deodorant®,  Crystal® essence ja Rock deodorantit:

  • Täysin luonnonmukaisia, mineraalisuola deodorantteja.
  • Estävät epämiellyttäviä hajuja koko päivän.
  • Eivät sisällä alumiinia, parabeeneja, ftalaatteja tai alkoholia.
  • Kliinisesti testattuja.
  • Eivät tahraa vaatteita, tai jätä valkoisia jäämiä.
  • Hypoallergeeninen.
  • Ei testattu eläimillä ja ympäristöystävällinen.
  • Palkittuja: Delicious Living -lehden Beauty & Body Award (2011), Better Nutrition -lehden Best of Beauty, 2008 – 2011 (myös Top 10:ssä kautta aikojen klassikko ja paras luonnonmukainen deodorantti), Natural Health –lehti (UK) nimesi parhaaksi luonnonmukaiseksi deodorantiksi (2010), Toimittajan valinta, VegNews 2011.

Käyttöohje:

Käytä Crystal –deodorantteja puhtaalle iholle (ihanteellisesti heti suihkun tai kylvyn jälkeen). Näin toimiessasi hienhajua tuottavien bakteerien kasvu ihollasi hidastuu ja ehtyy. Deodoranttipuikon ja –kiven käyttäjien tulee muistaa kostuttaa tuote ennen käyttöä.

Crystal Body -deodoranttisarja on turvallista käyttää. Monet terveysalan ammattilaiset suosittelevat näitä tuotteita. Syövänhoitokeskukset ympäri maailmaa suosittelevat Crystal Body deodoranttia.

Suolamineraaleista tehdyt Crystal –deodorantit estävät hienhajun koko päivän – luonnollisella tavalla. Ei tuki ihoa.

INCI/Ainesosat:

Natural mineral salts (Ammonium Alum)

 

Maahantuoja/markkinoija: Tuisa Oy

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.