TILAPÄISESTI LOPPU

Iho Omega Mustaherukkaöljy 60 Kaps (Pieni Koko)

bertil's tuotemerkki logovalioravinto tuotemerkki logo

18,19 

 • Ravintolisä
 • Laktoositon, Hiivaton, Gluteeniton, Vegaaninen

Pakkauskoko: 60 kaps

Puhdas ja kotimainen Omega Mustaherukkaöljyvalmiste ihon hyvinvointiin!

Iho Omega sisältää runsaasti gammalinoleenihappoa GLA:a (omega-6). Itseasiassa enemmän kuin mikään ulkomainen jättihelokkiöljy. Se on myös helokkiöljyjä monipuolisempi. Mustaherukkaöljyssä on välttämättömiä omega-3 ja -6-rasvahappoja ravitsemussuositusten mukaisessa suhteessa (1:4). Se sisältää myös öljyhappoa (omega-9) ja muualla luonnossa harvinaista stearidonihappoa (omega-3).

Iho Omegan vakioitu BC634-mustaherukansiemenöljy valmistetaan Suomessa ja sen koostumusta, turvallisuutta sekä terveysvaikutuksia on tutkittu Turun yliopiston tekemissä tieteellisissä tutkimuksissa.

Herukkaöljyn luonnostaan runsaat E-vitamiinit (useat eri tokoferolit ja tokotrienolit) ovat vahvoja antioksidantteja. Ne suojaavat itse öljyä, mutta öljyn nauttimisen myötä E-vitamiini edistää myös elimistömme kaikkien solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Mustaherukan siemenet sisältävät ainutlaatuista öljyä. Emme kuitenkaan pysty hyödyntämään sitä marjoja syöden, koska pienet siemenet kulkeutuvat nopeasti ja hajoamattomina ruoansulatuskanavan läpi. Öljy on nautittava sellaisenaan.

Iho Omegan vakioitu BC634-öljy valmistetaan hiilidioksidiuutolla Torniossa. Hiilidioksidiuutto on ylivoimainen luonnon bioaktiivisten aineosien eristysmentelmä. Hiilidioksidi suojaa arvokkaita rasvahappoja ja antioksidantteja hapettumiselta. Öljy valmistetaan ympäristöystävällisesti ilman kemiallisia liuottimia ja korkeita lämpötiloja.

Mustaherukansiemenöljy sisältää laajan kirjon tärkeitä rasvaliukoisia ravintoaineita. Tuotekohtainen kliininen tutkimus osoitti, että Iho Omegan puhdas herukkaöljy on turvallinen vaihtoehto myös raskaana olevien ja imettävien äitien sekä pikkuvauvojen ravinnon täydentämiseen.

 • Suomalaiselle pintakuivalle iholle
 • Herkälle iholle
 • Ikääntyvälle iholle
 • Ravinnon täydentämiseen raskauden ja imetyksen aikana
 • Vegaaneille ja kasvissyöjille
 • Kaiken ikäisille, myös lapsille
 • Herkille kala-allergikoille

Iho Omega -mustaherukansiemenöljykapseleiden suomalaista BC634-herukkaöljyä on täydennetty luonnollisella beetakaroteenilla. Beetakaroteenista muodostuva A-vitamiini ylläpitää ihon hyvinvointia. Kosteuden ja kimmoisuuden palautuminen saa ihon tuntumaan sekä myös näyttämään nuorekkaalta (beauty from within).

Iho Omega Mustaherukkaöljy kapseleista on saatavilla kaksi eri kokoa;

 • 60 kapselia (Pienempi)
 • 150 kapselia (Isompi)

 

Vaikuttavat aineet 2 – 4 kaps.
Rasvaa 1,0 – 2,0 g
Tyydyttyneitä rasvahappoja 70 – 140 mg
Kertatyydyttymättömiä rh., josta 135 – 270 mg
– öljyhappoa (omega-9) 130 – 260 mg
Monityydyttymättömiä rh., josta 725 – 1450 mg
– linolihappoa (omega-6) 450 – 900 mg
– gammalinoleenihappoa (omega-6) 120 – 240 mg
– alfalinoleenihappoa (omega-3) 135 – 270 mg
– stearidonihappoa (omega-3) 25 – 50 m
E-vitamiinia (alfatokoferoli) 4 – 8 mg*
Beetakaroteenia, josta 0,2 – 0,4 mg
– elimistö muodostaa tarvittaessa A-vitamiinia 120 – 240 mcg**

Annostusohje:

Ensimmäisen kuukauden ajan; 2 kapselia 2 kertaa päivässä
Aloitusjakson jälkeen; 2 kapselia päivässä.

Nauti kapselit kevyen aterian yhteydessä.

Öljyn voi halutessa nauttia ilman kapselinkuoria. Pehmeä kapseli on helppo rikkoa. Kokonaisia kapseleita ei pidä antaa pienille lapsille tukehtumisvaaran takia.

Annostusta voi vähentää tai lisätä olosuhteiden ja ihon hyvinvoinnin mukaan. Paras vaikutus saavutetaan Iho Omegan säännöllisellä käytöllä.

Iho Omega sopii öljylisäksi raskaana oleville ja imettäville äideille. Tuotekohtaisessa kliinisessä tutkimuksessa käytetty annos raskauden ja imetyksen aikana oli 6 kapselia päivässä.

Mustaherukansiemenöljyn käytöllä ei ole todettu sivuvaikutuksia. Herkkävatsaiset saattavat reagoida käytön alussa reiluun öljyannokseen. Vatsa tottuu öljyyn, kun päiväannos nautitaan 2-3 erässä ruokailun yhteydessä.

Säilytä tuote huoneenlämmössä valolta suojattuna.

Ainesosat:

Mustaherukansiemenöljy (72 %), kapselin kuori (maissitärkkelys, hyytelöimisaine karrageeni, kosteudensäilyttäjä glyseroli, happamuuden säätöaine dinatriumfosfaatti), hapettumisenestoaineet alfa-tokoferoli ja rosmariiniöljy, beetakaroteeni (0,02 %).

Laktoositon, Gluteeniton, Hiivaton, Väriaineeton, Vegaaninen.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Oy Valioravinto Ab

EAN: 6416227010533 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.