TILAPÄISESTI LOPPU

Iho Omega Mustaherukkaöljy + Oliiviöljy 150ml Nestemäinen

bertil's tuotemerkki logovalioravinto tuotemerkki logo

18,42 

Ravintolisä

Laktoositon, Gluteeniton, Hiivaton, Vegaaninen

Pakkauskoko: 150ml

Nestemäinen Omega Mustaherukkaöljyvalmiste ihon hyvinvointiin!

Nestemäinen Iho Omega -mustaherukka-oliiviöljy on helppo tapa nauttia Iho Omega -kapseleiden sisältämää mustaherukansiemenöljyä. Tuotteen ytimenä on Suomessa valmistettu vakioitu BC634-mustaherukansiemenöljy, johon on lisätty oliiviöljyä. Öljyä, jonka tiedetään vaikuttavan Välimeren maissa terveyden ja pitkän iän lähteenä. Oliiviöljy on myös yleisin ihon hyvinvointiin nautittu kasviöljy.

Iho Omega -mustaherukka-oliiviöljy on koostumukseltaan monipuolinen. Ainutlaatuisen Mustaherukkaöljyn lisäksi se sisältää myös kaikki oliiviöljyn hyvät aineosat. Sisäisesti nautittuna öljy voitelee välittömästi suun ja ylemmän ruoansulatuskanavan limakalvoja. Säännöllisesti käytettynä se tukee ihon ja koko kehomme limakalvojen hyvinvointia tarjoamalla niille hyviä rakennusaineita.

Nestemäistä Iho Omega -mustaherukka-oliiviöljyä on täydennetty luonnollisella beetakaroteenilla. Beetakaroteenista muodostuva A-vitamiini ylläpitää ihon hyvinvointia. Kosteuden ja kimmoisuuden palautuminen saa ihon tuntumaan sekä myös näyttämään nuorekkaalta (beauty from within).

Mustaherukansiemenöljy sisältää laajan kirjon tärkeitä rasvaliukoisia ravintoaineita. Tuotekohtainen kliininen tutkimus osoitti, että Iho Omegan puhdas herukkaöljy on turvallinen vaihtoehto raskaana olevien ja imettävien äitien sekä pikkuvauvojen ravinnon täydentämiseen.

Vaikuttavat aineet 5 – 10 ml.
Rasvaa 4,6 – 9,2 gn
Tyydyttyneitä rasvahappojan 540 – 1080 mgn
Kertatyydyttymättömiä rh., jostan 2800 – 5600 mgn
– öljyhappoa (omega-9)n 2700 – 5400 mgn
Monityydyttymättömiä rh., jostan 960 – 1920 mgn
– linolihappoa (omega-6)n 660 – 1320 mgn
– gammalinoleenihappoa (omega-6)n 120 – 240 mgn
– alfalinoleenihappoa (omega-3)n 160 – 320 mgn
– stearidonihappoa (omega-3)n 25 – 50 mgn
E-vitamiinia (alfatokoferoli)n 5 – 10 mg*n
Beetakaroteenia, jostan 0,2 – 0,4 mgn
– elimistö muodostaa tarvittaessa A-vitamiinian 120 – 240 mcg**n

Annostus ja Käyttöohje:

Iho Omega -mustaherukka-oliiviöljyn annostelu on helppoa. Yksi teelusikallinen (5 ml) mustaherukka-oliiviöljyä vastaa kahta Iho Omega -kapselia. Nestemäinen öljy soveltuu erinomaisesti myös ulkoiseen käyttöön, suoraan iholle siveltäväksi.

Ensimmäisen kuukauden ajan;1 tl (5 ml) 2 kertaa päivässä
Aloitusjakson jälkeen; 1 tl päivässä.
Yli 6 kk lapsille; 1 tl päivässä.

Nauti öljylisä kevyen aterian yhteydessä.

Pikkulasten kohdalla päiväannos on hyvä sekoittaa esim. hedelmäsoseen joukkoon ja syöttää se lapselle 2-3 erässä.

Annostusta voi vähentää tai lisätä olosuhteiden ja ihon hyvinvoinnin mukaan. Paras vaikutus saavutetaan Iho Omegan säännöllisellä käytöllä.

Tuotteen käyttö on turvallista ja sitä voidaan suositella raskauden ja imetyksen aikana. Turun yliopiston kliinisessä tutkimuksessa käytetty annos raskauden ja imetyksen aikana oli 6 Iho Omega -kapselia päivässä, joka vastaa 3 tl (15 ml) nestemäistä Iho Omega -mustaherukka-oliiviöljyä. Tutkimuksessa pikkulapsille annettu päiväannos 1 g nestemäistä mustaherukkaöljyä vastaa 1 tl (5 ml) Iho Omega –mustaherukka-oliiviöljyä.

Mustaherukansiemenöljyn käytöllä ei ole todettu sivuvaikutuksia.

Herkkävatsaiset saattavat silti reagoida käytön alussa reiluun öljyannokseen. Vatsa tottuu öljyyn, kun päiväannos nautitaan 2-3 erässä ruokailun yhteydessä.

Avaamaton pullo voidaan säilyttää valolta suojattuna huoneenlämmössä. Avattu pullo säilyy huoneenlämmössä 2 kk tai jääkaapissa 3 kk.
Öljy saostuu oliiviöljyn takia viileässä, mutta kirkastuu jälleen huoneenlämmössä.

Ainesosat:

Oliiviöljy (78 %), vakioitu BC634-mustaherukansiemenöljy (22 %), hapettumisenestoaineet (alfa-tokoferoli ja rosmariiniöljy), beetakaroteeni (0,005 %)

 

Laktoositon, Gluteeniton, Hiivaton, Vegaaninen.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Oy Valioravinto Ab

EAN: 6416227022819 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.