TILAPÄISESTI LOPPU

INIKA Organic Fan Brush Viuhka Meikkisivellin

inika organic tuotemerkki logo

34,51 

Inikan Vegaaninen Viuhkamainen meikkisivellin, joka soveltuu erittäin korostustuotteiden ja poskipunien levitykseen.

OFC, Vegan, Cruelty Free, Halal

Tilaustuote; Arvioitu toimitusaika noin 9-14 päivää

Ammattitasoinen Inika Vegan Fan Brush on superpehmeä ja helppokäyttöinen meikkisivellin, joka sopii erityisesti Highlight-Korostusmeikin levitykseen ja sillä saa korjattua myös meikkausvirheitä häivyttämällä. Lisää tällä siveltimellä korostustuotteet, poskipunat, aurinkopuuterit ja voit käyttää tätä myös poskille pudonneiden luomivärihippusten pois pyyhkäisyyn!

Käyttöohje:

Sopii hyvin Inikan Baked Mineral Bronzer, Illuminisor tai Blush-tuotteiden kanssa. Dippaa Inikan sivellintä valitsemaasi meikkituotteeseen ja taputtele ylimääräiset pois. Lisää meikkiä kevyin vedoin ja toista tarvittaessa halutessasi vahvemman lopputuloksen tai peittävyyden. Lisää tällä siveltimellä korostustuotteet, poskipunat, aurinkopuuterit ja voit käyttää tätä myös poskille pudonneiden luomivärihippusten pois pyyhkäisyyn!

Siveltimen puhdistusohjeet;

Suosittelemme puhdistamaan meikkisivellintä säännöllisesti, jotta sillä saataisiin aina optimaalinen meikkaustulos ja meikkivälineen käyttöikä pitenee, kun siitä pitää huolta. Sivellin kannattaa puhdistaa ainakin kaksi kertaa kuukaudessa miedolla, hyvälaatuisella luonnonmukaisella shampoolla ja lämpimällä vedellä ja jokaisen eri meikkituotteen välissä. Kun pesuveden väri on kirkasta, purista meikkisiveltimestä ylimääräinen vesi pois ja jätä se lappeelleen kuivumaan.

Ainesosat:

Kaikki Inika Organic harjat/meikkisiveltimet on valmistettu pehmeimmistä synteettisistä kuiduista ja puu hankitaan kestävän metsätalouden kautta, mikä takaa 100% vegaanisen ja täysin eettisen tuotteen laadusta tinkimättä.

Sertifikaatit:

Certified Organic OFC, Vegan, Cruelty Free, Halal

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Mn-Brands Oy

 

EAN: 9553527010515 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.