TILAPÄISESTI LOPPU

INIKA Organic Kabuki Brush Kabukisivellin & Suojakotelo

inika organic tuotemerkki logo

53,51 

Kabukisivellin & Suojakotelo

Inikan superpehmeä Vegaaninen Kabukisivellin mineraalimeikkien levitykseen. Suojakotelossa Kabukisivellin kulkee helposti mukana vaikka matkoilla!

OFC, Vegan, Cruelty Free, Halal

Tilaustuote; Arvioitu toimitusaika noin 9-14 päivää

 ‘Must Have’- Kabukimeikkisivellin – Natural Beauty Awards Voittaja 2008.

Sisältää kätevän Suojakotelon!

Täydellinen meikkiväline Mineraalimeikkien levitykseen! Kabukisiveltimen avulla levität mineraalimeikit kasvoille helposti ja tasaisesti. Inika Kabumeikkisivellin on 100% vegaaninen, ei ärsytä ihoa ja sitä on helppo käyttää. Maailmalla mainetta ja kuuluisuutta niittänyt Inikan Vegaaninen ja ympäristöystävällinen Kabukisivellin tuntuu ylellisen silkkiseltä ihoa vasten – Kokeile tätä Kabukisivellintä mineraalimeikin levitykseen – Tulet rakastamaan sitä!

Inikan kaikki meikkiharjat ja meikkisiveltimet on valmistettu pehmeimmistä synteettisistä kuiduista ja puu hankitaan kestävän metsätalouden kautta, mikä takaa 100% vegaanisen ja täysin eettisen tuotteen laadusta tinkimättä. Korkealaatuinen Kabukisivellin sopii parhaiten yhteen Inikan mineraalimeikkien kanssa, kuten mineraalimeikkipohjien, puuterien ja mineraali Aurinkopuuterien kanssa.

Käyttöohje:

Inika Kabukisivellin on suunniteltu käytettäväksi erityisesti Inikan Mineraalimeikkipohjien kanssa. Kabukisiveltimen harjasten tiheys ja pehmeys antaa parhaimman tuloksen ja peittävyyden Mineraalimeikkipohjan luomisessa.

  1. Pyörittele Kabukisivellintä hellästi Mineraalimeikissä.
  2. Nosta Kabukiharja ylösalaisin, ja taputtele hieman harjaa, jotta mineraalit uppoutuvat yhä syvemmälle harjaan.
  3. Lisää mineraalimeikkiä Kabukisiveltimellä kasvoihin kevyesti, ja jos tahdot peittävämpää lopputulosta, käytä pyöriviä liikkeitä.
  4. Toista tarvittaessa niin monta kertaa, kunnes saat halutun määrän meikkiä kasvoille peittämään ihon ongelmakohdat.

Siveltimen puhdistusohjeet;

Suosittelemme puhdistamaan Kabukisivellintä säännöllisesti, jotta sillä saataisiin aina optimaalinen meikkaustulos ja meikkivälineen käyttöikä pitenee, kun siitä pitää huolta. Kabukisivellin kannattaa puhdistaa ainakin kaksi kertaa kuukaudessa miedolla, hyvälaatuisella luonnonmukaisella shampoolla ja lämpimällä vedellä. Kun pesuveden väri on kirkasta, purista meikkiharjasta ylimääräinen vesi pois ja jätä se lappeelleen kuivumaan, jottei vesi jäisi kabukiharjan sisään.

Ainesosat:

Kaikki Inika Organic harjat/meikkisiveltimet on valmistettu pehmeimmistä synteettisistä kuiduista ja puu hankitaan kestävän metsätalouden kautta, mikä takaa 100% vegaanisen ja täysin eettisen tuotteen laadusta tinkimättä.

Sertifikaatit:

Certified Organic OFC, Vegan, Cruelty Free, Halal

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Mn-Brands Oy

 

EAN: 9553527010454 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.