TILAPÄISESTI LOPPU

Karpalact Strong 120 Kaps (Iso Koko)

bertil's tuotemerkki logovalioravinto tuotemerkki logo

47,88 

Ravintolisä

Laktoositon, hiivaton, gluteeniton

Pakkauskoko: 120 kaps

Karpalact Strong – Virtsateiden hyvinvointiin!

KarpaLactin vakioitu Cran-Max® -karpalouute sisältää koko karpalon; mehun, kuoret, hedelmälihan ja siemenet. Marjan kaikki luonnolliset aineosat on säilytetty uutteessa ennallaan. Mahan hapot eivät vahingoita ainutlaatuisella Bio-Shield® –menetelmällä suojattua karpalouutetta, vaan sen aktiivisuus säilyy vaikutusalueille asti. Vaikutus on lisäksi pitkäkestoinen; uutteen bioaktiiviset aineosat erittyvät virtsaan jopa 12-15 tunnin ajan kapselin nauttimisen jälkeen. KarpaLact Strongin maitohappobakteereja valmistetaan yli 90 vuoden kokemuksella. Niiden turvallisuus ja vaikutukset tunnetaan. Ainutlaatuiset valmistusmenetelmät takaavat myös maitohappobakteerien säilymisen aktiivisina. Karpalouutteen ja mahan hapot eivät heikennä huolella suojattujen maitohappobakteerien tehoa.

Karpalon bioaktiiviset aineosat heikentävät haitallisten E.coli bakteerien tarttumista kasvualustaan. Hyvät maitohappobakteerit täydentävät elimistömme omia suolistobakteereja ja rajoittavat pahojen bakteerien ja hiivojen kasvutilaa.

Karpalact sopii:

  • Tueksi virtsateiden hyvinvointiin
  • Pahanhajuisen virtsan aiheuttamiin ongelmiin
  • Tueksi toistuville antibioottikuureille
  • Turvaksi lomamatkojen vaativiin olosuhteisiin

Karpalact Strong kapseleista on saatavilla kaksi eri kokoa;

  • 60 kapselia (Pienempi)
  • 120 kapselia (Isompi)

 

Vaikuttavat aineet 1 – 2 kaps.
Cran-Max -karpalouutetta (34:1), jossa 500 – 1000 mg
– proantosyanidiineja 36 – 72 mg
Maitohappobakteereita* 0,5 – 1 mrd. cfu

 

Annostusohje:

1 kapseli aamuin ja illoin. Nauti kapseli kevyen aterian yhteydessä.
Kapselin voi haluttaessa avata ja nauttia jauheen esim. nesteeseen sekoitettuna. Älä kuumenna jauhetta.

hyvinvoinnin ylläpitoon riittää 1 kapseli päivässä. Annosta on hyvä lisätä 2 kapseliin olosuhteiden ja tuntemusten ilmenemisen mukaan. Paras vaikutus saavutetaan KarpaLactin säännöllisellä käytöllä.

KarpaLact voi aiheuttaa oireita karpaloallergikoille. Hyvin rajoitettua ruokavaliota noudattavien verenohennuslääkepotilaiden on hyvä huomioida karpalon vaikutukset verenkiertoon.

KarpaLactin käytöllä ei ole todettu sivuvaikutuksia. Herkkävatsaiset saattavat silti reagoida käytön alussa maitohappobakteereihin. Vatsa rauhoittuu ja ilmavaivat vähenevät yleensä muutamassa päivässä.

Säilytä tuote huoneenlämmössä valolta suojattuna.

Ainesosat:

Karpalouute, kapselin kuori (liivate), mikrokapseloitu maitohappobakteerijauhe (perunatärkkelys, maitohappobakteeriseos, modifioitu maissitärkkelys ja maltodekstriini), rasvahappojen magnesiumsuolat.

Laktoositon, Gluteeniton, Hiivaton. Ei sisällä maitoproteiinia eikä lisättyä sokeria.

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Karpalact strong 60 kaps (pieni koko)

Maahantuoja/markkinoija: Oy Valioravinto Ab

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.