TILAPÄISESTI LOPPU

Konjac Sponge Mythical Dragon Pesusieni

the konjac sponge company tuotemerkki logo

12,92 

Sopii erityisesti sekaiholle sekä rasvoittuvalle iholle

Vegan, Cruelty Free

100% Konjac Pesusieni

Satumaisen Suloinen Lohikäärme Konjac Sponge!

Konjac Sponge Mythical Dragon on konjac-kasvin juuresta valmistettu ihonpuhdistussieni, joka puhdistaa kasvojen ihon hellävaraisen tehokkaasti. Sieni sisältää ranskalaista vihreää savea, jota on käytetty jo pitkään ihoa puhdistavissa tuotteissa ja ylellisissä hoitoloissa. Konjac-sienen sisältämät mikromolekyylit imevät iholta öljyä, epäpuhtauksia ja bakteereja samalla ihohuokosia puhdistaen. Vedessä pehmenevä huokoinen sieni hieroo ihoa hellävaraisesti stimuloiden ihon pintaverenkiertoa ja edistäen ihosolujen uudistumista. Ihosta tulee puhtaan, raikkaan ja pehmeän tuntuinen.

Pakkauksen mukana tulee myös imukupilla seinään kiinnittyvä säilytyskoukku konjac-sienelle.

  • Sopii erityisesti sekaiholle sekä rasvoittuvalle iholle
  • 100% luonnollinen ja biohajoava
  • Väri- ja lisäaineeton
  • Eläinkokeeton ja sertifioidusti vegaaninen

Konjac Sponge on 100% Konjac-juuren kuiduista valmistettu ihonpuhdistussieni, joka sopii niin kasvoille kuin vartalolle. Vedessä pehmenevä huokoinen sieni hieroo ihoa hellävaraisesti stimuloiden ihon pintaverenkiertoa ja uusien ihosolujen muodostumista. Ihosta tulee puhtaan, raikkaan ja pehmeän tuntuinen.
Koko perheelle sopivat Konjac-sienet syväpuhdistavat, poistavat mustapäitä ja kuorivat ihoa kevyesti. Sienten toimivuus perustuu Konjac-juuren alkaalisuuteen, jolloin se tasapainottaa ihon omaa happamuutta lähemmäs luonnollista pH-arvoa.
The Konjac Sponge Companyn puhdistussienet ovat aitoja ja alkuperäisiä, korealaisia Konjac-sieniä, jotka ovat palkittu lukuisilla kansainvälisillä kauneusalan palkinnoilla. Kaikki Konjac Sponge -tuotteet ovat 100% vegaanisia, Cruelty Free -sertifioituja ja vain luonnollisista raaka-aineista valmistettuja.
Erittäin kestävää ja 100% biohajoavaa Konjac-sientä saadaan Jeju-saarelta, Etelä-Koreasta UNESCOn suojelemalta tulivuoritasangolta. Aidot Konjac-sienet ovat 100% puhtaita, ne eivät sisällä kemikaaleja, väriaineita, ärsyttäviä ainesosia tai muita vastaavia ainesosia.
Alunperin Aasiassa kasvanutta konjac-kasvia (konnyaku) on käytetty Koreassa, Japanissa ja Kiinassa yli 1500 vuoden ajan kauneuden- ja terveydenhoidossa. Konjac-sieniä arvostetaan sen terveysvaikutteisten ominaisuuksien ansiosta.

Käyttöohje:
Konjac-sieni sopii jokapäiväiseen käyttöön. Kasta sieni lämpimään veteen ennen käyttöä, ja anna sen imeä vettä mahdollisimman paljon. Purista ylimääräinen vesi sienestä ja puhdista kasvot hellävaraisesti pyörivin liikkein hieroen. Iho kuoriutuu hellästi ja vahvistuu. Sienen kanssa ei ole välttämätöntä käyttää puhdistusaineita, mutta halutessasi voit kuitenkin lisätä muutaman tipan puhdistusainetta suoraan sienelle. Huuhtele sieni jokaisen käytön jälkeen huolellisesti ja Anna sienen kuivua ilmavassa paikassa. Sientä voi säilyttää myös jääkaapissa.

Kun sieni on täysin kuiva, on se kutistunut ja kovettunut. Tämä on täysin normaalia, ja saat sen taas käyttövalmiiksi, kun annat sen imeä itsensä täyteen vettä. Älä käytä sientä kuivana.

Konjac-sieni tulisi vaihtaa 1-3 kuukauden välein. Kun haluat vaihtaa vanhan sienen, voit heittää sen bioroskikseen tai viedä puutarhaan.
Pidä poissa lasten ulottuvilta!

INCI / Ainesosat:
100% Pure Konjac, French Green Clay

Sertifikaatit
Vegan, Cruelty Free

 

Maahantuoja/markkinoija: NBI Nordic Beauty Import Oy

EAN: 5055113802572 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.