TILAPÄISESTI LOPPU

Kyolic Immune 60kaps

bertil's tuotemerkki logovalioravinto tuotemerkki logo

24,97 

Ravintolisä.

Pakkauskoko: 60 kaps

Kyolic Immune on vastustuskykyä monipuolisesti tukeva yhdistelmä standardoitua valkosipuliuutetta, Aged Garlic Extract™ (AGE) sekä immuunipuolustukselle tärkeitä ravintoaineita ja vitamiineja. Sopii myös vegaaneille.

Kyolic Immune on Tehoyhdistelmä! Sisältää kahdeksaa erilaista luonnon tehoainetta; Valkosipuliuutetta, C-vitamiinia, Oregano- & Oliivinlehtiuutetta, Siitake-, Maitake-, Reishi-, & Pakuriuutetta.

Kapseleiden Immune Complex sisältää ainutlaatuisen seoksen hermostolle tärkeitä ravintoaineita, kuten Aasian maissa arvostettuja sieni- ja kääpäjauheita.

Vastustuskyvylle ja tilapäisen stressin hallintaan

AGE valkosipuliuutteen terveysvaikutuksia kartoittavista tutkimuksista on julkaistu yli 750 tieteellistä artikkelia. AGE edistää normaalia vastustuskykyä tukemalla elimistömme omia luonnollisia immuunipuolustusmekanismeja. Lisäksi se edistää tilapäisen stressin sietokykyä.

  • Vastustuskyvyn tueksi
  • Fyysisen ja henkisen stressin sietoon
  • Koko perheelle
  • Aktiivikuntoilijoille ja urheilijoille
  • Senioreille
  • Piristämään ja lisäämään energisyyttä

Kyolic Immune sopii käytettäväksi sekä tilapäiseen akuuttiin tarpeeseen että säännölliseen pitkäaikaiseen käyttöön.

Aged Garlic Extract AGE:

Valkosipuli (Allium sativum) on aromikas ja yksi luonnon vahvimmista terveysvaikutteisista kasveista. Kyolic on jälkihajuton ja tutkitusti tehokas valkosipulivalmiste, jonka sisältämä valkosipuliuute on rekisteröity kaikkialla maailmassa nimellä Aged Garlic Extract (AGE). Tuote on ollut jo pitkään maailman suosituin valkosipuli -ravintolisä.

AGE -uutteen valmistuksessa ei käytetä lainkaan lämpöä eikä kemikaaleja. Pilkotut valkosipulit suljetaan sellaisinaan terässäiliöihin kylmäkypsymään 20 kk ajaksi. Lukuisten itsestään tapahtuvien entsymaattiseten reaktioiden ja biokemiallisten muutosten tuloksena syntyy maailman tutkituin ja terveysvaikutteisin valkosipuliuute. Aivan kuten juustot ja viinit, myös terveysvaikutteinen valkosipuli paranee ja vahvistuu kypsyessään.

Patentoidun kylmäkypsytyksen ansiosta Kyolic sisältää vakioidut määrät S-allyylikysteiiniä (SAC) ja S-allyylimerkaptokysteiiniä (SAMC) sekä kymmeniä valkosipulista lähtöisin olevia luonnollisia aktiiviaineita. AGE ei sisällä epäedullisia tiosulfaatteja. Kyolicia ei voi verrata tuoreeseen valkosipuliin eikä muihin valmisteisiin. Lopputuote on täysin jälkihajuton ja vatsaystävällinen.

C-vitamiini:

C-vitamiini on tunnettu pirteysvitamiini, joka vähentää väsymystä ja uupumusta sekä edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa. C-vitamiinin vaikutus immuunipuolustukseen korostuu raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. Se on myös tehokas antioksidantti, joka suojaa koko kehomme soluja hapettumisstressiltä.

Immune complex luonnolliset tehoaineet:

Oreganouute:

Oreganoa ja sen lehtiä on hyödynnetty jo Hippokrateen ajoista lähtien mm. ylempien hengitysteiden hyvinvoinnin, vastustuskyvyn ja ruuansulatuksen edistämiseen sekä moniin muihin käyttötarkoituksiin.

Oliivinlehtiuute:

Oliivin lehdet sisältävät runsaasti ns. polfenolisia yhdisteitä, joiden tehtävänä on suojata itse kasvia voimakkaan auringon paisteen rasituksilta. Välimeren maissa oliivin lehtiä on hyödynnetty moniin käyttötarkoituksiin.

Siitake, maitake, reishi, pakuri:

Suomessa sieniä hyödynnetään lähes yksinomaan sellaisenaan ruuanvalmistuksessa. Monissa Aasian maissa, kuten Japanissa, Kiinassa ja Venäjällä monilla sienillä ja käävillä on vuosisatojen aikaista perinteistä käyttöä terveyttä edistäviin tarkoituksiin. Niiden vaikutuksia on myös tutkittu hyvin laajasti. Sienten ja kääpien vaikutusten taustalla on suurelta osin niiden rakenteissa luonnostaan runsaana esiintyvä erityinen kuitu, beeta-D-glukaani.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa:

Vaikuttavat aineet 2 kaps.
AGE-valkosipuliuute 440 mg
Immune Complex -seos, josta 400 mg
– C-vitamiini 100 mg*
– Oregano -uute 100 mg
– Siitake -uute 100 mg
– Oliivinlehtiuute 80 mg
– Pakurikääpäjauhe 50 mg
– Reishi -jauhe 50 mg
– Maitake -jauhe 50 mg

Käyttöohje:

2 kapselia päivässä runsaan veden kera.

Kapselin voi halutessaan avata ja nauttia jauheen sellaisenaan ilman kuoriloita.

Sopii käytettäväksi sekä tilapäiseen akuuttiin tarpeeseen että säännölliseen, pitkäaikaiseen käyttöön.

Sopii myös vegaaneille.

Säilytys: Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

Ainesosat:

Kylmäkypsytetty valkosipuliuute Aged Garlic Extract 33 %, Immune Complex -seos (oreganouute, siitakeuute, oliivinlehtiuute, pakurikääpä-, koppelokääpä- ja lakkakääpäjauhe) 32 %, kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kalsium-L-askorbaatti 10 %, täyteaine selluloosajauhe, emulgointiaine E470b/rasvahappojen magnesiumsuolat, paakkuuntumisenestoaine E551/piidioksidi.

Laktoositon, Gluteeniton, Hiivaton. Ei sisällä maitoproteiinia, lisättyä sokeria eikä eläinperäisiä aineita.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Oy Valioravinto Ab

EAN: 6416227015378 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.