TILAPÄISESTI LOPPU

Kyolic Q10 60 kaps

bertil's tuotemerkki logovalioravinto tuotemerkki logo

46,31 

Ravintolisä.

Pakkauskoko: 60 kaps

Kyolic Q10 on erittäin monipuolisesti sydämen hyvinvointia tukeva yhdistelmä standardoitua valkosipuliuutetta, Aged Garlic Extract™ (AGE) ja ubikinonia. Ubikinoni eli Koentsyymi Q10 on rasvaliukoinen, vitamiinien kaltainen yhdiste, jolla on elintärkeitä tehtäviä kehossamme.

Verenkierron hidastuminen, muutokset verisuonten toiminnassa sekä elimistön oman ubikinonin tuoton väheneminen ovat normaaleja iän aiheuttamia muutoksia elimistössämme. Ubikinonin merkitys korostuu lihaksissa, jotka tekevät eniten töitä. Ainoa koko elinikämme työtä tauotta tekevä lihas on sydän. Ubikinonilisä on myös eduksi kaikille kolesterolilääkkeitä nauttiville.

Sydänterveydelle ja stressin hallintaan

AGE valkosipuliuutteen terveysvaikutuksia kartoittavista tutkimuksista on julkaistu yli 750 tieteellistä artikkelia. AGE ylläpitää sydänterveyttä (veren kolesteroli) sekä edistää tilapäisen stressin sietokykyä. AGE:lla on lisäksi tärkeä homokysteiinitasoja normalisoiva vaikutus.

Kapselit sisältävät vahvan annoksen tutkittua ja puhdasta Kaneka Q10® ubikinonia, joka on muodoltaan identtistä elimistömme itse tuottaman ubikinonin kanssa.

  • Sydämen ja verenkierron hyvinvoinnille
  • Energisoiva
  • Aktiivikuntoilijoille ja urheilijoille
  • Ylläpitämään normaaleja kolesterolitasoja
  • Ylläpitämään normaaleja homokysteiinitasoja
  • Edistämään tilapäisen stressin sietokykyä
  • Vastustuskyvylle
  • Ylläpitämään maksan normaalia toimintaa
  • Tueksi kolesterolilääkkeille

Aged Garlic Extract AGE

Valkosipuli (Allium sativum) on aromikas ja yksi luonnon vahvimmista terveysvaikutteisista kasveista. Kyolic on jälkihajuton ja tutkitusti tehokas valkosipulivalmiste, jonka sisältämä valkosipuliuute on rekisteröity kaikkialla maailmassa nimellä Aged Garlic Extract (AGE). Tuote on ollut jo pitkään maailman suosituin valkosipuli -ravintolisä.

AGE -uutteen valmistuksessa ei käytetä lainkaan lämpöä eikä kemikaaleja. Pilkotut valkosipulit suljetaan sellaisinaan terässäiliöihin kylmäkypsymään 20 kk ajaksi. Lukuisten itsestään tapahtuvien entsymaattiseten reaktioiden ja biokemiallisten muutosten tuloksena syntyy maailman tutkituin ja terveysvaikutteisin valkosipuliuute. Aivan kuten juustot ja viinit, myös terveysvaikutteinen valkosipuli paranee ja vahvistuu kypsyessään.

Patentoidun kylmäkypsytyksen ansiosta Kyolic sisältää vakioidut määrät S-allyylikysteiiniä (SAC) ja S-allyylimerkaptokysteiiniä (SAMC) sekä kymmeniä valkosipulista lähtöisin olevia luonnollisia aktiiviaineita. AGE ei sisällä epäedullisia tiosulfaatteja. Kyolicia ei voi verrata tuoreeseen valkosipuliin eikä muihin valmisteisiin. Lopputuote on täysin jälkihajuton ja vatsaystävällinen.

Ubikinoni, CoQ10

Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on elimistömme itse tuottama rasvaliukoinen aineosa, jota tarvitaan jokaisen solumme sisällä olevissa mitokondrioissa. Mitokondrioita kutsutaan solujemme energiatehtaiksi ja niitä onkin eniten soluissa ja kudoksissa, jotka tekevät eniten työtä. Sydän on kehomme eniten työtä tekevä lihas ja siksi ubikinonin määrä korostuu sen toiminnassa.

Solujen ja lihasten tekemä aktiivinen työ kuluttaa ubikinonia. Osan tarvitsemastamme ubikinonista saamme ravinnosta ja osan elimistömme tuottaa itse. Elimistön oma ubikinonin tuotto heikkenee vähitellen iän myötä. Merkittävä ubikinonin tuoton hidastaja on lisäksi kolesterolin alentamiseen käytettävät statiini -lääkkeet.

Kyolic Q10 -kapselit sisältävät maailman johtavan ubikinonivalmistajan Kaneka Q10® ubikinonia. Kyseessä on 100% luonnollinen ja elimistömme omaa ubikinonia täysin vastaava aineosa, jonka vaikutuksia on tutkittu yli 100 tieteellisessä tutkimuksessa. Kanekan mikrokapseloitu ubikinonijauhe säilyttää aktiivisuutensa ilman lisättyä öljyä ja kapselin kuoren väriaineita.

Runsaasti tutkitut ubikinoni ja AGE valkosipuliuute tukevat sydänterveyttä. Yhdistelmä takaa tuotteelle lisäksi laajan kirjon hyvin dokumentoituja positiivisia vaikutuksia.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa:

Vaikuttavat aineet 1 kaps.
AGE-valkosipuliuute 600 mg
Ubikinoni, CoQ10 100 mg

Annostusohje:

Annostusohje aikuisille: 1 kapseli päivässä.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

Ainesosat:

Kylmäkypsytetty valkosipuliuute Aged Garlic Extract, kapselin kuori liivate, ubikinoni, täyteaine selluloosajauhe, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.

Kapselin kuorilo sisältää liivatetta. Kapselin sisältö on 100% kasviperäinen. Kapselin voi halutessaan avata ja nauttia jauheen sellaisenaan ilman kuoriloita.

Laktoositon, Gluteeniton, Hiivaton, Sokeriton.

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

 

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Oy Valioravinto Ab

EAN: 6416227015361 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.