TILAPÄISESTI LOPPU

Monizym X10 Enzymes Entsyymikapselit 60kaps

natura media tuotemerkki logo

30,64 

  • Entsyymivalmiste
  • Tuote on kokonaisuudessaan 100% kasviperäinen.

Pakkauskoko: 60 kaps

Monizym X10 Enzymes Entsyymikapselit sisältää kymmenkertaisesti entsyymejä! Entsyymit tukevat kehon omia entsyymejä, jolloin ravintoaineet pilkkoutuvat tehokkaasti kehon hyödynnettäväksi.

Entsyymit pilkkovat ravintoaineita ruoansulatusjärjestelmän eri osissa, joiden pH vaihtelee luonnostaan suuresti. Monizym X10 Enzymes Entsyymikapselit säilyttävät tehonsa pH-alueella 3-9, joten sen teho ei heikkene mahahappojen vaikutuksesta. Entsyymien avustuksella ravintoaineet pilkkoutuvat keholle helposti hyödynnettävään muotoon.

 

Annostus: Natura Media Monizym X10 Enzymes kapselien suositeltu annostus on 1-2 kapselia aterian yhteydessä, 1-3 kertaa vuorokaudessa. Kapseli voidaan ottaa juuri ennen ruokailua tai sen aikana. Sen voi nauttia nesteen kera, tai avatun kapselin sisällön voi sirotella suoraan ruokaan.

Vaikuttavat aineet:

Amylaasia Maltaasia
Proteaasia (I, II, III) Invertaasia
Lipaasia Bromelaiinia
Laktaasia Papaiinia
Hemisellulaasia Alfa-galaktosidaasia
Sellulaasia

Ainesosat:

Entsyymivalmiste (amylaasi, proteaasi, lipaasi, laktaari, hemisellulaasi, sellulaasi, maltaasi, invertaasi, serratiopeptidaasi, bromelaiini, papaiini, alfa-galaktosidiaasi, maltodekstriini), inuliini, kapseli (selluloosa), täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), kapselin väriaine (titaanidioksidi).

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

 

 

Natura Media Oy

Natura Media Oy tarjoaa vahvan kattauksen entsyymejä, kivennäisaineita, serrapeptaasia ja maitohappobakteereita!

Natura Media on suomalainen yhtiö, jonka toimialaan kuuluu ravintolisien valmistus ja maahantuonti.

Natura Media valmistaa myös omana tuotantona laadukkaita kotimaisia ravintolisiä. Lisäksi Natura Media toimii espanjalaisen Soria Natural S.A:n virallisena maahantuojana. Soria Natural S.A on yksi Euroopan merkittävimmistä valmistajista.

Natura Median valikoimasta löytyy laadukkaiden ravintolisien lisäksi etanaseerumia sisältävät, maailmalla mainetta niittäneet Baba de Caracol- ihonhoitotuotteet.

Natura Media toimittaa tuotteita tukkumyyntinä koko Suomeen, sekä Baltiaan ja Skandinaviaan.

 

 

 

 

Maahantuoja/markkinoija: NaturaMedia Oy

EAN: 6417778160524 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.