TILAPÄISESTI LOPPU

NURME Tea Tree Essential Oil 10ml

Nurme tuotemerkki logo

7,64 

Eteerinen öljy

Teepuu

Vegaaninen

Pakkauskoko: 10ml

NURME Tea Tree Essential Oil on monikäyttöinen tuote, jolla on antiseptisia vaikutuksia.

Teepuuöljy on yksi aromaterapian monikäyttöisimpiä öljyjä! Se nopeuttaa mm. näppylöiden haalistumista ja häviämistä. NURME Tea Tree Essential Oil soveltuu hyvin käytettäväksi hyönteisten pistoihin ja puremiin, haavoihin, ihottumiin, känsiin, paiseisiin. Antiseptisena öljynä teepuu sopii erinomaisesti myös siivoukseen ja desinfiointiin.

Vegaaninen

Käyttöohje:

Voit käyttää teepuuöljyä siivouksessa ja desinfioinnissa lisäämällä sitä muutaman tipan pesuveden joukkoon.

Ulkoisesti voit sivellä teepuuöljyä laimennettuna esim. öljyyn halutulle ihokohdalle. Voit käyttää teepuuöljyä aknenäppylöiden hoitoon lisäämällä sitä vanupuikon avulla suoraan näppylälle. Kokeile myös hyönteisten pistoihin ja puremiin!

Vinkki; Lue lisää eteerisistä öljyistä ja niiden käyttötarkoituksista täältä:

Eteeriset öljyt

INCI / Ainesosat:

Melaleuca Alternifolia Leaf Oil

 

 

Valmistettu Virossa.

 

Nurme saippuat

Käsintehdyt Nurme saippuat koostuvat 100 % luonnollisista aineista ja ne valmistetaan Virossa kylmäpuristustekniikalla.  Nurme tuotteet eivät sisällä keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita tai hajusteita.

Saippuan tekoon tarvitaan öljyjä, lipeää ja nesteitä. Nurmen saippuoissa käytetään vain kasviöljyjä ja -rasvoja. Jotkin niistä ovat kiinteitä (kookosvoi, kookosöljy ja palmuöljy) ja jotkut nestemäisiä (esim. oliivi- ja auringonkukkaöljy). Kolmantena osana, nesteenä, käytetään joko vettä, vuohenmaitoa tai yrttiteetä, saippuasta riippuen.Käsintehdyt Nurme saippuat tehdään kylmämenetelmällä. Siinä yhdistetään sulatettu rasva tai öljy lipeäseoksen kanssa, sekoitetaan ja lisätään eteeriset öljyt ja yrtit. Tämän jälkeen seos kaadetaan puisiin muotteihin ja annetaan levätä päivästä kahteen. Kun seos on kiinteytynyt, saippua leikataan, minkä jälkeen saippua kypsyy vielä kuukaudesta kahteen kuukauteen tehtaan hyllyillä. Tänä aikana saippuan pH-arvo tasaantuu, saippua kovettuu ja muuttuu ihoystävälliseksi.

Nurme on pieni virolainen perheyritys, joka valmistaa luonnonkosmetiikkaa huolellisesti valikoiduista luonnollisista ainesosista. Nurme-tuotteissa käytetään mahdollisimman paljon virolaisia raaka-aineita, kuten kukkia ja kasveja sekä kallisarvoisia öljykasveja. Puhtaus on Nurme -tuotteissa avainasemassa ja laadukkaat ja tarkkaan valikoidut raaka-aineet eivät sisällä mitään ylimääräistä.

Nurme

“Niityllä (“nurm” viroksi) on erityinen paikka sydämessäni. Se on taianomainen maa lapsuudestani. Se on paikka, joka on aina tuonut minulle iloa, ollut täynnä yllätyksiä ja tarjonnut lohtua tarvittaessa. Joka vuosi niitty oli täynnä kukkia ja joka vuosi kukat olivat hieman erilaisia.

Vielä nykyäänkin niitty symboloi minulle rauhaa. Se kuvaa koskematonta luontoa, muuttumatonta taivasta ja suloista kukkien tuoksuista ilmaa. Niitty on paikka, jossa voi kerätä voimia ja rentoutua – jotta voit saada uuden alun täynnä uutta voimaa ja energiaa.

Nurmen arvot ovat fyysistä ja henkistä tyytyväisyyttä sekä elämistä sopusoinnussa luonnon kanssa. Uskomme, että voidaksemme elää onnellista ja aktiivista elämää, on kuunneltava kehoa. Hyvä terveys alkaa huolehtimalla itsestään, nauramalla paljon ja nauttimalla elämästä! Ja se on juuri sitä, mitä haluan tarjota kaikille Nurme-tuotteiden kautta”.

Marit Tiits,
Nurmen perustaja

EAN: 4742763003244 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.