TILAPÄISESTI LOPPU

Probimax 8 Maitohappobakteeri 60kaps

hankintatukku tuotemerkki logo

11,86 

Ravintolisä

Maitohappobakteeri valmiste

Pakkauskoko: 60kaps / 30g

Probimax 8 Maitohappobakteeri kapselit sisältävät kahdeksan erilaista maitohappobakteerikantaa!

Probimax 8 Maitohappobakteeri kapselit + inuliini:

  • 8 maitohappobakteerikantaa ja inuliinia vatsan hyväksi
  • Matkustamisen ja antibioottihoidon yhteydessä
  • Vähintään 1 mrd. maitohappobakteeria/kapseli
  • Laktoositon ja makeuttamaton

 

Probimax 8® -kapselit sisältävät kahdeksaa laktoositonta enteropäällystettyä maitohappobakteerikantaa. Enteropäällystetty tarkoittaa, että maitohappobakteerit on suojattu kestämään mahalaukun happamuuden, jolloin ne pääsevät vaikuttamaan vaikutusalueellaan suolistossa. Maitohappobakteerit ylläpitävät tasapainoista ja tervettä suolistobakteerikantaa. Ne tasapainottavat vatsan toimintaa esimerkiksi ruokavaliomuutosten ja antibioottihoidon yhteydessä. Säännöllisesti nautittuna maitohappobakteerit edistävät hyvinvointia. Ne toimivat osana suoliston luonnollista ja hyödyllistä bakteeristoa. Probimax 8® -kapselit sisältävät myös inuliinia. Probimax 8 Maitohappobakteeri kapseleiden sisältämä Inuliini on sikurijuuresta (Cichorium intybus) valmistettu prebiootti. Inuliini on luonnon keino varastoida energiaa lähes kalorittomaan muotoon, jonka vain suoliston hyötybakteerit kykenevät käyttämään. Suositellaan tasapainottamaan suoliston mikrobiflooraa mm. antibioottikuurin tai ruokavalion muutosten (esim. ulkomaanmatkat) yhteydessä. Sopii myös jatkuvaan käyttöön.

Annostusohje: 

Aikuiset 1-3 kapselia, lapset yli 2 v. 1 kapseli päivässä. Säilytetään huoneenlämmössä kansi hyvin suljettuna. Sopii jatkuvaan käyttöön sekä kuuriluontoisesti käytettynä.

INCI / Ainesosat:

Ainesosat vuorokausiannoksessa (1-3 kaps.):
Inuliinia 383–1148 mg
Liivatetta (kapselin kuori, naudasta)
Maitohappobakteeriseosta, jossa valmistushetkellä yhteensä vähintään miljardi (1,0 x 10^9) maitohappobakteeria/kapseli seuraavia kantoja:
Bifidobacterium bifidum
Lactobacillus acidophilus  
Lactobacillus casei   
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus rhamnosus 
Bifidobacterium lactis
Streptococcus thermophilus
Bifidobacterium longum
Pintakäsittelyainetta E 470b

 

Laktoositon, Makeuttamaton

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

 

 

Hankintatukku Oy on ravintolisien merkittävimpiä suomalaisia valmistajia jo 35 vuoden ajan. Hankintatukun toiminnan perustana on ravitsemustieteellinen ja biokemiallinen luonnonaineisiin erikoistunut asiantuntemus. Lääketehdas sijaitsee Karkkilassa puhtaassa luonnonläheisessä ympäristössä muusta teollisuudesta erillään.

 

 

Maahantuoja/Markkinoija: Hankintatukku Oy

EAN: 6428300002335 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.