TILAPÄISESTI LOPPU

Proteiini Biotiini+ 30tbl

natura media tuotemerkki logo

19,13 

Ravintolisä

Pakkauskoko: 30 tbl

Proteiini Biotiini+ sisältää aminohappolähteenä merikalaproteiinia ja tarkoin valittuja, hiuksia ja ihoa vahvistavia vitamiineja, kuten biotiinia, P.A.B.A.:aa ja C-vitamiinia.

Proteiini Biotiini+:n sisältämien ravintoaineiden yhteisvaikutus ravitsee hiusnystyjä verenkierron kautta, elvyttäen väsynyttä hiuskasvua ja myös vahvistaen jo olemassa olevaa hiuskasvua. Näin hiuksistasi kasvaa elinvoimaiset ja terveet.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Suositellaan vähintään 3 kuukautta kestävää kuuria. Ohjetta noudatettaessa pakkauksen sisältö riittää kuukaudeksi. Tuote sopii erinomaisesti jatkuvaan käyttöön.

Vaikuttavat aineet / 1 tbl:
Merikalaproteiini 300 mg
Vehnänoras* 100 mg
Biotiini 150 µg
P.A.B.A 5 mg
C-vitamiini 150 µg

Ainesosat:
Kalaproteiinijauhe, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), vehnänorasjauhe, dikalsiumfosfaatti, askorbiinihappo, riisitärkkelys, acerolakirsikkajauhe, sidosaine (polyvinyyli-pyrrolidoni), sinkkioksidi, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), para-aminobentsoehappo, pintakäsittelyaineet (selluloosa-asetaattiftalaatti, risiiniöljy), d-biotiini.

Tablettien väri saattaa vaihdella johtuen luonnosta peräisin olevien raaka-aineiden värivaihtelusta.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

 

 

Natura Media Oy

Natura Media Oy tarjoaa vahvan kattauksen entsyymejä, kivennäisaineita, serrapeptaasia ja maitohappobakteereita!

Natura Media on suomalainen yhtiö, jonka toimialaan kuuluu ravintolisien valmistus ja maahantuonti.

Natura Media valmistaa myös omana tuotantona laadukkaita kotimaisia ravintolisiä. Lisäksi Natura Media toimii espanjalaisen Soria Natural S.A:n virallisena maahantuojana. Soria Natural S.A on yksi Euroopan merkittävimmistä valmistajista.

Natura Median valikoimasta löytyy laadukkaiden ravintolisien lisäksi etanaseerumia sisältävät, maailmalla mainetta niittäneet Baba de Caracol- ihonhoitotuotteet.

Natura Media toimittaa tuotteita tukkumyyntinä koko Suomeen, sekä Baltiaan ja Skandinaviaan.

 

 

 

Maahantuoja/markkinoija: NaturaMedia Oy

EAN: 6417778133320 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.