TILAPÄISESTI LOPPU

Salus Floradix 500ml

salus tuotemerkki logo

21,85 

Ravintolisä, Nestemäinen rautavalmiste

Pakkauskoko: 500 ml, lasipullo

Floradix sisältää kaksiarvoista, orgaanista rauta-II-glukonaattia yrttipohjaisessa vesiuutteessa. Floradix sisältää myös raudan imeytymistä edistäviä hedelmä- ja aminohappoja täysmehutiivisteestä sekä C-vitamiinipitoista ruusunmarjauutetta. Floradixin C-, B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiinit varmistavat raudan erinomaista imeytymistä.

Rautavalmisteen imeytymistehon kannalta ei ole yhdentekevää, minkä valmisteen valitsee. Floradixin ja Floravitalin sisältämä ferro-muodossa oleva rauta (Fe2+) imeytyy huomattavasti tehokkaammin kuin ferri-muodossa oleva rauta (Fe3+).

Nestemäinen Floradix imeytyy hyvin, ja on vatsaystävällinen rautavalmiste.

Salus Haus on johtava ravintolisien ja yrttiuutteiden valmistaja, joka on perustettu vuonna 1916 tohtori Otto Greitherin toimesta. Tänä päivänä Salus Haus:n johtajana toimii hänen poikansa, Otto Greither. Vuonna 2003 WWF palkitsi hänet vuoden EKO-johtajana tunnustuksena hänen toiminnastaan ympäristön ja luonnon hyväksi.

Naisilla kuukautisten aiheuttama raudan menetys voi vaihdella paljon, joten naisten raudan tarve on yksilöllinen. Myös raskausaika lisää usein raudan tarvetta, ja sitä voi olla vaikea tyydyttää ilman rautavalmistetta. Kovaa kestävyysliikuntaa harrastavat naiset sekä miehet saattavat tarvita rautalisää.

Huom. Floravital on Floradix-rautavalmisteen hiivaton, gluteeniton ja makeuttamaton vaihtoehto. Keliaakikoille ja vegaaneille rautavalmiste sopii hyvin raudan saannin varmistamiseen.

Floradix sisältää luonnollista fruktoosia ja glukoosia jotka ovat peräisin hedelmä- ja marjamehuista, sekä hunajaa. Näistä tulee yhteensä sokereita 17,27 g per 100 ml. Päiväannos 20 ml sisältää 3,5 g sokereita, määrä joka todennäköisesti käy useille diabeetikoille.

 

Annostusohje:

Mittakorkillinen, 20 ml päivässä. Tarvittaessa annoksen voi kaksinkertaistaa. Avattu pullo säilyy noin 4 viikkoa jääkaapissa.

Suositellaan, että rautalisä nautitaan aterian yhteydessä. Rautalisä suositellaan otettavaksi eri aikaan kahvin, maitotuotteiden, antasidien, tetrasykliinien, mustan teen ja kalsiumvalmisteiden kanssa, koska nämä hidastavat raudan imeytymistä.

Rautalisää suositellaan tarvittaessa 11–60-vuotiaille tytöille ja naisille, sekä raskaana oleville ja imettäville. Valmistetta suositellaan käytettäväksi 2-3 kuuria vuodessa. Raskauden ja imetyksen aikana tuotetta voidaan käyttää myös jatkuvasti.

Päiväannos 20 ml sisältää:

  • Rautaa (ferroglukonaatti) 15,0 mg (107%*)
  • C-vitamiini 20,0 mg (33 %*)
  • B1-vitamiini 1,6 mg (114%*)
  • B2-vitamiini 1,8 mg (113%*)
  • B6-vitamiini 0,8 mg (40%*)
  • B12-vitamini 1,2 µg (120%*)

*Päivittäisestä saantisuosituksesta (EU:n vertailuarvo

Ainesosat:

Yrttien vesiuutetta 54 % (porkkana, nokkonen, pinaatinlehti, juolavehnä, fenkolinsiemen, ruskolevä, karkadekukka), hedelmätäysmehutiivisteiden sekoitusta 29,4 % (päärynä, rypäle, mustaviinimarja, vesi, karhunvatukka, kirsikki, appelsiini, punajuuri, sitruuna, carob-uute, omena), vesi-hiivauutetta, hunajaa, ruusunmarjan vesiuutetta (sis. 4 % C-vitamiinia), rautaglukonaattia, vehnänalkiouutetta, askorbiinihappoa, luontaista aromia, tiamiinihydrokloridia (B1-vitamiinia), natriumriboflaviini-5-fosfaattai (B2-vitamiinia), pyridoksiinihydrokloridia (B6-vitamiinia), syanokobalamiinia (B12-vitamiinia), maltodekstriiniä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Maahantuoja/markkinoija: Midsona Finland Oy

 

EAN: 4004148047503 Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.