TILAPÄISESTI LOPPU

Silicea Original + Biotiini 500ml

silicea tuotemerkki logo

14,14 

Ravintolisä. Lisäaineeton.

Pakkauskoko: 500ml

Silicea Original+biotiini on erityisesti hiuksille ja iholle kehitetty ravintolisä. Tehokas apu myös närästykseen!

Valmiste sisältää piihappogeeliä ja biotiinia, joka edistää hiusten ja ihon pysymistä normaaleina. Piin saanti ravinnosta on vähentynyt merkittävästi viime vuosisadan alusta, koska ruokavaliomme on muuttunut. Original Silicea+biotiini on tehokas ja vahva piivalmiste, johon on lisätty biotiinia. Yksi ruokalusikallinen Siliceaa sisältää n. 200 mg piitä. Silicea vahvistaa hiuksia ja kynsiä sekä lisää ihon kimmoisuutta ja sen tehokkuus on kliinisin tutkimuksin todistettu. Tuotteen tehokkuus perustuu Original Silicea+biotiinin piin kolloidiseen muotoon. Kolloidisessa muodossa pii läpäisee suolen seinämän helpommin kuin pelkkänä piidioksidina (piimaajauhe). Erittäin korkeatasoisen, lääketehtaassa tapahtuvan steriilin valmistusmenetelmän ansiosta Siliceaan ei tarvitse lisätä myöskään säilöntäaineita, joten se sopii myös kaikkein herkimmille käyttäjille.

Käyttöohje:

1 mittalusikka (15 ml) päivässä sellaisenaan tai veteen/mehuun sekoitettuna. Ravista ennen käyttöä. Säilytys avattuna jääkaapissa.

Vuorokausiannos 15ml sisältää:

420mg Piioksidia

196mg Piitä

7,5 µg Biotiinia

 

Inci/Ainesosat:

Piihappo, biotiini (H-vitamiini).

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

 

 

Valmistaja: Anton Hübner GmbH & Co. KG

Maahantuoja/markkinoija: Oriola Oyj

EAN: 4010160393245 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.