TILAPÄISESTI LOPPU

Silicea Vatsa-Suolistogeeli 500ml

silicea tuotemerkki logo

13,11 

Piihappogeeli. Terveydenhuollon tarvike CE 0297

Lisäaineeton.

Pakkauskoko: 500ml

 

Silicea vatsa-suolistogeeli on terveydenhuollon tarvike akuuttien sekä kroonisten vatsa- ja suolisto-ongelmien hoitoon. Näihin liittyy: vatsakipua, pahoinvointia, oksentelua, ilmavaivoja, ripulia ja närästystä. Vatsan ja suoliston sairaudet johtuvat usein maha-suolikanavaan joutuneista taudinaiheuttajista ja niiden erittämistä myrkyistä. Silicea Vatsa-suolistogeeli taltuttaa akuutit vatsavaivat sitomalla taudinaiheuttajat ja niiden erittämät myrkyt puhtaasti fysikaalisella tavalla. Piin hiukkasrakenne on vatsa-suolistogeelissä suurehko ja pesusienen omainen, jolloin pii ei imeydy elimistöön vaan toimii sienen tavoin sitoen itseensä taudinaiheuttajat. Silicea Vatsa-suolistogeeli lievittää vatsavaivoja ja tukee häiriintyneen mahasuolikanavan uudistumista. Luonnollisena ja lisäaineettomana valmisteena Silicea Vatsa-suolistogeeli sopii myös lapsille.

Käyttöohje:

Lapsille ja aikuisille akuutteihin oireisiin annos on 2 mittalusikallista (á 15 ml) 3–5 kertaa päivässä veteen tai teehen sekoitettuna aterioiden välissä ja tarvittaessa juuri ennen nukkumaanmenoa. Akuuttien oireiden laannuttua hoitoa voidaan jatkaa vielä muutamia päiviä annostuksella 3 kertaa päivässä 1 mittalusikka. Mikäli kivut ovat voimakkaita, kuume korkea tai mikäli hoito ei ole tehonnut 3 päivässä, Käänny lääkärin puoleen.

Aikuisille kroonisiin oireisiin, 1 mittalusikallinen sellaisenaan, tai veteen tai teehen sekoitettuna aterioiden välissä tyhjään mahaan ja tarvittaessa juuri ennen nukkumaanmenoa.

Valmistetta voi käyttää kuuden viikon ajan: Oireiden pitäisi helpottua 3 viikon jälkeen.

Vaikuttava aine: 100 ml geeliä sisältää 100 ml piigeeliä (piihappogeeliä), jossa on 3,5 g piidioksidia.

INCI / Ainesosat:

Piigeeli (piihappogeeliä)

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

 

Valmistaja: Anton Hübner GmbH & Co. KG

Maahantuoja/markkinoija: Oriola Oyj

EAN: 4010160050186 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.