Tri Tolonen Carnosin Forte 400mg 60 tbl

tri tolonen tuotemerkki logo

30,72 

Osta 2+   Osta 3+   Osta 5+
    -5%           -7%         -10%

Ravintolisä.

Pakkauskoko: 60 tbl

Tri Tolonen Carnosin on alkuperäinen karnosiinitabletti. Ne valmistetaan erityisellä mikrokapselointimenetelmällä, jolloin vaikutus kestää pitkään.

Tri Tolonen Carnosin -tabletit sisältävät sinkkiä ja E-vitamiinia, jotka edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Iän myötä lihasten karnosiinipitoisuus alenee, jolloin lihaskunto ja kestävyys sekä ihon kimmoisuus heikkenevät.

Annostusohje:

½ – 2 tablettia päivässä. Nuorelle ja terveelle ihmiselle riittää yleensä 1 tabletti, ikääntyville ja paljon liikkuville suositellaan 400-800 mg annostusta.

Käytettäessä tehostamaan urheilusuoritusta ja puskuroimaan maitohappojen vaikutusta lihaksissa saadaan paras vaikutus ottamalla tabletti 4-6 tuntia ennen urheilusuoritusta.

Päiväannos; Tri Tolosen Carnosin Forte sisältää;

400 mg L-karnosiinia 10 mg (83 %*) E-vitamiinia ja 5 mg (50 %*) sinkkiä.

* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Ainesosat:

L-karnosiini, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), stabilointiaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahapot, rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), DL-alfa-tokoferoliasetaatti, sinkkioksidi.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Maahantuoja/markkinoija: Midsona Finland Oy

EAN: 6416771012441 Osastot: ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.