Viviscal Strong 120 tbl

bertil's tuotemerkki logovalioravinto tuotemerkki logo

54,41 

Osta 2+   Osta 3+   Osta 5+
    -5%           -7%         -10%

Ravintolisä

Pakkauskoko: 120 tbl

Viviscal Strong – Tehokuuri Hiusten Hyvinvoinnille!

Viviscal Strong on hiuspohjan ja hiusnystyjen ravitsemiseen tarkoitettu tehokuuri. Se sisältää sekä hiuspohjaa rauhoittavia että hiuksia ravitsevia aineosia; hainrustouutetta, peltokortetta, tärkeitä aminohappoja, B-vitamiineja, C- ja E-vitamiinia sekä sinkkiä.

Hainrustouutteen sisältämä kondroitiinisulfaatti on tunnettu nivelille tärkeänä ravintoaineiden lähteinä. Tosiasiassa ne ovat yhtälailla tärkeitä myös hiuspohjalle ja erityisesti hiuksen kasvupisteelle, hiusnystylle. Kun hiusnystyn rakenteet ovat kunnossa, siirtyvät myös hiuksen tarvitsemat ravinto- ja rakennusaineet normaalisti hiukseen. Hiusten kasvulle ei enää ole tarpeettomia hidasteita.

Viviscal Strong tablettien tehosta on nautittu jo 90-luvulta lähtien. Alkuperäinen resepti on farmasian ja hiusalan asiantuntijoiden kehittämä. Viviscal Strong ja Original tabletit on aina valmistettu Valioravinnolla Pietarsaaressa. Vuoden 2013 alusta lähtien Valioravinto on vastannut Viviscal –tablettien valmistuksen ohella myös tuotteiden markkinoinnista.

Hiukset uudistuvat jatkuvasti. Normaalitilassa osa hiuksistamme on aktiivisen kasvun vaiheessa, kun taas osa hiusjuurista odottaa passiivisessa lepotilassa uutta aktivoitumista. Toisinaan hiusjuuret eivät aktivoidu normaalisti, vaan saattavat jäädä tavallista pidemmäksi aikaa lepotilaan. Hiusjuurten pitkäaikainen uinuminen voi johtaa hiusten ohenemiseen.

Hiusjuurten passiivisuuteen ja hiusten harvenemiseen on monia syitä. Psyykkinen stressi ja epäsäännölliset elämäntavat heijastuvat helposti hiusten harvenemiseen ja heikkoon kasvuun. Kiire vaikuttaa usein myös ruokailutottumuksiin, jolloin mm. hiusten kasvun kannalta tärkeiden ravintoaineiden saanti saattaa jäädä puutteelliseksi. Varttuneemmalla iällä hiusten harmaantuminen ja harveneminen johtuu myös luonnollisista hormonaalisista muutoksista. Lisäksi tietyt sairaudet ja niiden hoitoon käytetyt lääkkeet rajoittavat hiusjuurten toimintaa ja hiusten normaalia kasvua.

Hiuksilla on paremmat edellytyksen normaaliin kasvuun, kun hiuspohja voi hyvin. Viviscal Strong sisältää sekä hiuspohjaa helliviä ja uusia hiuksia rakentavia ravintoaineita.

Viviscal Strong -tablettien monipuoliset aktiiviaineet vaikuttavat verenkierron kautta suoraan hiusnystyihin. Biotiini ja sinkki edistävät hiusten normaalia kasvua samalla, kun C- ja E-vitamiini suojaavat soluja hapettumisstressiltä. C-vitamiini edistää lisäksi mm. ihon toiminnalle tärkeän kollageenin normaalia muodostumista.

Viviscal Strong on Tehokuuri hiustenlähtöongelmiin, ja sopii niin miehille kuin naisille, jotka kärsivät hiustenlähdöstä ja stressistä. Viviscal Strong edistää hiusten hyvinvointia.

  • Monipuolisia ravintoaineita hiusjuurille ja hiusnystyille
  • Tärkeitä rakennusaineita uusille hiuksille
  • Stressattua hiuspohjaa rauhoittavia antioksidantteja

 

Vaikuttavat aineet 2 tabl.
Hainrustouutetta, josta 370 mg
– kondroitiinisulfaattia 275 mg
L-kystiiniä 160 mg
L-metioniinia 120 mg
Peltokorteuutetta 100 mg
C-vitamiinia 75 mg 94 %*
Sinkkiä 15 mg 150 %*
E-vitamiinia 10 mg 83 %*
B5-vitamiinia 4 mg 67 %*
Biotiinia 30 mcg 60 %*

Annostusohje:

2 tablettia päivässä ruokailun yhteydessä.

Yli 80 kg painoisille 3 tablettia päivässä.

Huom. Ei suositella kala-allergisille.

Säilytä tuote huoneenlämmössä valolta suojattuna.

Ainesosat:

Hainrustouute (kondroitiinisulfaatti), aminohapposeos (L-kystiini ja L-metioniini), täyteaine selluloosajauhe, peltokorteuute, L-askorbiinihappo, sinkkibisglysinaatti, maissitärkkelys, alfa-tokoferoli, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, kalsiumpantotenaatti, mustaherukka-aromi, biotiini.

Laktoositon, Gluteeniton, Sokeriton, Hiivaton

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Oy Valioravinto Ab

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.