Bybi Beauty

BYBI

Näytetään kaikki 19 tulosta

Näytetään kaikki 19 tulosta

BYBI Beauty

BYBI Beauty = 100%:n Luonnollista ihonhoitoa!

BYBI Beauty on englantilainen, laadukas luonnonkosmetiikkasarja. Innovatiiviset tuotteet ja raikkaan kauniit pakkaukset ovat vegaanisia! Luonnollisen ei tarvitse tarkoittaa tavallista! BYBI Beautyn tuotteet ovat innovatiivisia ja ihoa runsaasti ravitsevia. BYBI kosmetiikkatuotesarjan tuotteet valmistetaan 100% luonnollisista raaka-aineista, jotka ovat vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä.

Bybin tehokkaita Boostereita voi laittaa iholle sellaisenaan tuomaan kosteutusta ja virkistystä iholle, tai niitä voi halutessa sekoittaa oman suosikkikasvovoiteen kanssa, jolloin iho saa enemmän ravitsevaa hoivaa.

BYBI:n missiona on valmistaa ympäristöystävällisiä ihonhoitotuotteita, jotka sopivat jokaisen ihonhoitorutiiniin. Ihonhoidon ei tule kuormittaa planeettaamme, joten pakkauksissakin on kiinnitetty ympäristöystävällisyyteen huomiota. Bybi Beauty on Clean Beauty Co. -blogin kirjoittajien Elsie Rutterfordin ja Dominika Minarovicin sekä kahden kauneusalan ammattilaisen käsialaa. Ympäristöystävällinen kauneus on uusi normi!

Bybi:n tuotteiden kolme vankkaa pilaria ovat 100% ainesosat, tuotteiden valmistus sekä pakkaukset – Kaikissa näissä vaiheissa on luonnollisuus sekä vaikutukset ympäristöön huomioitu. Yhdessä voimme tehdä enemmän, ja vaikuttaa kestäviin kauneustrendeihin!

 

Kestävä kehitys starttaa tuotteiden tärkeimmästä kohdasta: ainesosista. BYBI on hyvin ylpeä tuotteiden ainesosista, jotka on valittu huolella jokaisen ihon tarpeisiin. Jokaisella tuotteella on oma ainutlaatuinen ominaisuutensa antaa ihon hyvinvoinnille. Jokaisen ainesosan kohdalla on myös pidetty silmällä raaka-aineen ympäristövaikutuksia.
BYBI:n ainesosat valitaan seuraavien seikkojen perusteella:
Uusiutuvuus – Uusiutuvat luonnonvarat ainesosissa ovat tärkeitä. BYBI etsii ainesosia, jotka eivät tarvitse runsaasti energiaa tai raskasta työvoimaa kasvaakseen. BYBI suosii raaka-aineissaan lyhyiden sadonkorjuusyklien omaavia kasveja, jotka kasvavat nopeasti ja joissa on sadonkorjuu useamman kerran vuodessa.
BYBI suosii lähituotantoa aina kun mahdollista. Voimme kysyä; Löytäisimmekö ainesosan, joka on kasvatettu lähempänä kotia ja jolla on samat ihon edut? Toisinaan, jos lähellä tuotettua raaka-ainetta ei ole saatavilla, BYBI varmistaa, että ainesosa kulkee esimerkiksi meriteitse mieluummin kuin lentokoneella, ja että toimittaja noudattaa kestävyysvaatimuksia (uusiutuvaa, eettistä jne.).
Kierrätys – BYBI tekee yhteistyötä toimittajan kanssa, joka on erikoistunut kierrätettyihin kauneuden aineosiin. Yhteistyössä Euroopan mehu- ja juomateollisuuden kanssa he lajittelevat mehuun valmistamiseen käytettyjä hedelmiä ja marjoja, jotka muuten heitettäisiin pois. Esimerkiksi Mustikka ja Mansikka Boosteri on valmistettu mehutalouden ylijäämämarjoista. Näistä marjoista saatavat korkealaatuiset öljyt kylmäpuristetaan säilyttäen arvokkaat ominaisuudet.
On myös tärkeää, että ainesosat hankitaan eettisesti. Ainesosien kasvattamiseen ja kuljettamiseen osallistuvia ihmisiä kohdellaan hyvin, turvallisissa ja oikeudenmukaisissa olosuhteissa ja heille maksetaan tehdystä työstä.
BYBI:n eettiset yhteistyökumppanit:
BYBI:n Sheavoi – toimittaja johtaa ohjelmaa, jonka tarkoituksena on tukea ja vahvistaa Länsi-Afrikan naisten paikallisyhteisöjä. Reilun kaupan periaatteisiin, joihin sisältyy ennakkomaksujen, koulutuksen ja logistisen tuen saaminen mukaan lukien, ohjelmassa on mukana yli 300 000 naista, ja se kasvaa edelleen. Tätä sheaa käytetään Babe Balm-, Babe Balm Bronze-, Smooth & Soothe Scrub-, Buffer- ja Plumper-valmisteissa.