Solgar

solgar tuotemerkki logo

Näytetään kaikki 13 tulosta

Näytetään kaikki 13 tulosta

Solgar – Täydellinen omistautuminen laadulle

Solgar on maailmanlaajuisesti arvostettu ja tunnettu huippulaatuisista, innovatiivisista ja tieteeseen perustuvista ravintolisistään. Solgarin tuotteita myydään yli 60 maassa. Solgar on valmistanut laadukkaita lisäravinteita jo 70 vuoden ajan alalla, joka on jatkuvasti kehittynyt eteenpäin.

Solgarin tuotantolaitos täyttää kaikki laitteille, valmistusmenetelmille, laatukontrollille ja ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Nämä ylittävät ravintolisävalmistuksessa vaadittavat standardit, jotka takaavat parhaimmat mahdolliset laatutuotteet. Solgarilla on korkeat laatustandardit. Tarkka laatukontrollijärjestelmä testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseen tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin, että se on mahdollisimman korkealaatuista. Raaka-aine, joka ei täytä laatustandardia, hylätään ja palautetaan välittömästi. Solgarilla on oma laaduntarkkailulaboratorio, joka varmistaa sen, että jokainen tuotantolaitoksesta lähtevä valmiste täyttää kultaisen standardin (Solgar Gold Standard™). Tuotteille tehdään lukuisia testejä valmistuksen eri vaiheissa. Solgarilla on huippulaatuinen käänteisosmoosiin perustuva USP vedenpuhdistusjärjestelmä ja HEPA ilmansuodatusjärjestelmä, joka poistaa 99,9% ilmassa leijuvista hiukkasista tuotantotiloista, joissa on myös ylipaineistus. Solgar purkaa ja puhdistaa tuotantolaitteiston jokaisen osan aina vaihdettaessa uuteen tuotteeseen ja käyttää ympäristöystävällisiä pesuaineita laitteiden puhdistukseen tuotantoerien välillä.

Solgar ei käytä ollenkaan geenimuunneltuja kasveja tai yrttejä, ja useimmat Solgarin valmistamista tuotteista ovat gluteenittomia.

Solgar oli luontaistuotealalla ensimmäisiä, joka laittoi luonnollisen vesipohjaisen kalvopäällysteen kaikkiin tabletteihinsa yleisimmän liuotinpohjaisen kalvopäällysteen sijasta. Tämä luonnollinen vesipohjainen päällyste parantaa tablettien liukenemista, jolloin ravintoaineet imeytyvät oikeaan aikaan oikeassa paikassa suolistoa.

Solgar käyttää tuotteissaan kierrätettäviä ruskeita lasipulloja. Vaikka nämä ”vanhaa tyyliä” edustavat lääkelasipullot ovat kalliimpia, Solgar suosii niitä, koska ne suojaavat kuumuudelta, valolta ja kosteudelta ja säilyttävät siten ravintoainepitoisuudet vahvoina. Lasi on myös helposti kierrätettävissä eikä siitä irtoa muoville tyypillisiä haitallisia kemikaaleja.