BeWell Green

Bewell Green

Näytetään kaikki 15 tulosta

Näytetään kaikki 15 tulosta

BeWell Green

BeWell Green on Italialainen, Spa-henkinen AIAB ja VeganOk sertifioitu ihonhoitoon keskittyvä luonnonkosmetiikkasarja. BeWell Green Face Line Kasvojen Hoitosarja ja BeWell Green body line vartalohoitosarja on täydellinen kombinaatio luonnollisuutta, huippuosaamista ja kosmetologian teknologiaa. Kasviperäiset Aktiiviset ainesosat antavat iholle kosteutusta, ravitsevat ihoa ja palauttavat ihon kimmoisuuden.

Raaka-aineet

Bewell Green tuotteet pohjautuvat luonnosta ja merestä saataviin aktiivisiin ainesosiin, kuten merilevään, joka ravitsee ja syväkosteuttaa ihoa. Laboratoires BeWell on kerännyt luonnosta parhaimmat vaikuttavat ainesosat, jotka antavat iholle puhtaan raikkaan, hoidetun ja kosteutetun samettisen tunnun. Unisex Kasvosarjan Antioksidanttirikkaat, ihoa korjaavat ja virkistävät tuotteet sisältävät kasviuutteita, luonnonöljyjä, hyaluronihappoa, aloe veraa sekä kolmea erilaista merilevää.
Luonto tarjoaa aarreaitan, joka on täynnä mitä parhaimpia ainesosia täydellisiin kosmetiikka resepteihin. Luonnosta saa kaiken, mitä ihonhoitoon tarvitaan. BeWell Green tuotteiden ainesosissa on raaka-aineita, jotka tukevat ja auttavat uhanalaisten kulttuurien sekä kasvien säilymistä. BeWell on mukana biologista monimuotoisuutta tukevassa ohjelmassa (Cosmetica Biodiversa), joka tähtää harvinaisten ja uhanalaisten kasvien ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen. Käyttämällä BeWell Greenin ja Veg-Up:n tuotteita, olet mukana pelastamassa jo unohdettuja ja uhanalaisia kasveja.

Tuotteiden ainesosat ovat luonnollisia, orgaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä. Raaka-aineet sekä valmis tuote ovat kummatkin täysin eläinkokeettomia. BeWell Green käyttää erinomaisia raaka-aineita, jotka tekevät tuotteista jäljittelemättömän ainutlaatuiset. Tuotteissa on käytetty biodynaamisia aktiivisia ainesosia, joka takaa myös tuotteiden tehokkuuden ja tekee koostumuksesta erittäin miellyttävän.
Laboratoires Bewell on kosmetologian ja kosmeettisten tuotteiden suunnittelun ja valmistuksen todellinen ammattilainen, jonka tuotelinjat ovat suunniteltu erityisesti kauneudenhoitoalan ammattilaisten, kauneussalonkien, kylpylöiden, kosmetologien ja ekokampaamojen tarpeisiin.
Tuotesarjan tuotteet sopivat mainiosti jokaisen kauneudenhoitorutiineihin ja kotona tehtäviin hemmotteluihin.

Täydellisen koostumuksen tärkeys

Tuotteiden raaka-aineet kerätään ja käsitellään nopeasti, ja tämä on tuotekoostumusten salaisuus, joka tekee tuotteista erittäin tehokkaita. Puhtaiden ja tehokkaiden raaka-aineiden käyttö antaa näkyviä tuloksia jo ensimmäisestä hoitokerrasta.

Laboratoires BeWell on perustettu vuonna 2007 estetiikan, markkinoinnin, kosmetologian alan ammattilaisten yhteistyöllä ja kunnianhimoisella hankkeella luoda luonnollista, vegaanista ja orgaanista luonnonkosmetiikkaa, jolla on korkeat laatustandardit, kunnioittaen ympäristöä ja luontoa. Pääkonttori sijaitsee San Marinossa, jossa on erityiset tilat logistiikalle, laboratoriolle sekä korkealle koulutukselle.

  • AIAB Sertifioitua Luonnonkosmetiikkaa
  •  Vegan Ok – Sertifikaatti
  •  Eläinkokeeton
  •  Ympäristöystävällinen
  •  Vegaaninen