PATCH

patch tuotemerkki logo

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytetään kaikki 4 tulosta

PATCH Bambu Eko Laastari on valmistettu sertifioidusta 100% orgaanisesta bambusta. Muoviton, Biohajoava bambu laastari on ympäristöystävällinen. Laastareissa on hypoallergeeninen biohajoava liima (hypoallergenic pressure sensitive adhesive PSA), joka ei ärsytä ihoa. Hengittävä, pehmeä ja luonnonmukainen laastari hoitaa rikkoutunutta ihoa hellävaraisesti.

Pakkauksen värit ovat luonnollisia. Myös pakkausmateriaalit ovat kompostoituvia, Patch-Laastareiden putkilopakkaus on valmistettu kierrätetystä pahvista.

Laastarit on yksittäispakattu, joten niitä on helppo ottaa mukaan käsilaukkuun, taskuun ja koulureppuun – Minne ikinä menetkin, Patch-Laastarit kulkevat kätevästi mukana.

Bambu Laastarit ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä. Tuote on kehitelty Australiassa.
Bambu-kuitu tunnetaan luonnollisesti antibakteerisena, joten se on luonnollisesti paras laastarimateriaali!
Patcheja on saatavana neljää erilaista: kookosöljy, aloe vera, aktiivihiili ja natural. Laastarin sisältämät luonnonmukaiset ainesosat hoitavat haavoja, hyttysenpistoksia ja voit suojata myös pientä palovammaa muovittoman laastarin avulla!

Valitsemalla Patch-Laastarin, vältät tarpeettomia, synteettisiä materiaaleja, silikoneja, lateksia, mineraaliöljyjä ja valkaisuaineita.

Patchin Laastarit pitävät huolta haavoistasi ja luonnosta. Kokeile ja ihastu, ja vähennä samalla maapallon muovikuormaa!