Aurinkosuoja

Näytetään kaikki 23 tulosta

Näytetään kaikki 23 tulosta

Aurinkosuoja

Aurinkosuoja tuotteet antavat iholle mahdollisuuden nauttia lempeästi auringonpaisteesta turvallisesti ja luonnollisesti. Auringonpaiste käynnistää ihossa D-vitamiinin tuotannon ja kääntää suut hymyyn parantaen vireystilaa. Kuitenkin on hyvä muistaa suojata itsensä ja läheisensä, jotta auringonpaisteesta voi nautiskella huoletta. UV-säteet aiheuttavat ihossa kemiallisia muutoksia ja vanhentavat ihoa sekä pahimmillaan voivat aiheuttaa pahalaatuisia ihomuutoksia, siksi on tärkeää suojautua.

Luonnonkosmetiikka ja Aurinkosuoja

Luonnonkosmetiikka tuotteissa käytetään fysikaalisia aurinkosuojia, joilla tarkoitetaan tuotteita, jonka auringolta suojaava vaikutus saadaan luonnollisista raaka-aineista, kuten maamineraaleista, titaani ja sinkkioksideista. Fysikaalisten aurinkosuojien mineraalit heijastavat auringon säteilyä pois iholta ja tällä tavoin suojaavat ihoa. Fysikaalinen aurinkosuoja sisältää mineraaleja, joiden molekyylikoko on tarpeeksi suuri, joten ne eivät pääse imeytymään ihon läpi syvempiin kerroksiin.
Tavalliset, kemialliset ja synteettiset aurinkosuojat kuormittamat planeettamme vesistöjä sekä sisältävät ainesosia, jotka saattavat olla myös haitallisia ihollemme. Valitessasi sertifioitua luonnonkosmetiikkaa aurinkosuojaksi, suojaat ihosi lisäksi ympäristöämme jossa elämme. Luonnolliset, auringolta suojaavat filtterit ovat myös kiltempiä iholle kuin synteettiset valmisteet, ja täten suojaavat ihoa paremmin myös epäpuhtauksilta ja finneiltä, koska ne eivät sisällä ihon toimintaa häiritseviä ja ärsyttäviä kemiallisia ainesosia.
Sertifioidut luonnonkosmetiikka aurinkosuojat eivät sisällä ollenkaan nanoteknologiaa, PEG muovia, EDTA:ta, hormonihäiritsijöitä (=parabeeneja), eikä synteettisiä filttereitä, jotka vahingoittavat koralleja ja meren ekosysteemiä. Luonnollisia mineraalifilttereitä on tutkittu paljon, ja ne ovat turvallisia myös pienille lapsille.

Käyttö ja Säilytys

Aurinkosuojia on olemassa monenlaisia, eri vahvuisia sekä suihkemuodossa että voiteina. Valitessasi sopivaa aurinkosuojaa, kannattaa ottaa huomioon seuraavat asiat; Suihkemuotoinen aurinkosuoja on kevyempi, ja sopii hyvin kotimaan olosuhteisiin, mutta jos on herkkäihoinen, niin kannattaa suosia vahvempia aurinkosuojia ja voidemaista koostumusta. Jos suuntaat ulkomaille nauttimaan auringonpaisteesta, valitse mahdollisimman tehokas aurinkosuoja, joka on voidemuotoinen. Aurinkosuojavoide on paksumpi koostumukseltaan sekä tehokkaampi ja se antaa enemmän suojaa etenkin veden lähellä oleillessa.
Vinkki; Käytä 50SK vahvuista suojaa herkästi palaville alueille, kuten huulille, nenään, luomille, korvalehtiin, leukaan ja kaulaan. (SK=Suojakerroin)
Puhdista aurinkosuoja pois hellästi iholta laadukkaalla puhdistusöljyllä ja pehmeällä sienellä ja viimeistele puhdistus vielä hoitavalla vartalovoiteella tai After Sun-tuotteella.
Lisää aurinkosuojaa aina tarvittaessa lisää, sekä aina uimisen jälkeen, jotta ihosi olisi hyvin suojattu. Suojaa itseäsi myös hatuilla, pellava- tai puuvillavaatteilla sekä aurinkovarjolla.
Säilytä tuotteita aina kuivassa ja viileässä valolta suojattuna, jotta saisit parannettua tuotteen säilyvyysaikaa. Jos huomaat eroa tuoksussa, hanki suosiolla uusi tuote tilalle, jotta ihosi olisi aina mahdollisimman hyvin suojattu.

Ihoa suojaavat lisäravinteet

Voit nauttia myös ihoa suojaavia lisäravinteita ennen ulkomaanmatkaa tai ennen kuuminta auringonottoaikaa. Natura Median Suncaroten Aurinkokapselit sisältävät täysin luonnollista lykopeenia ja astaksantiinia. Nämä yhdessä muodostavat poikkeuksellisen tehokkaan yhdistelmän syvemmän rusketuksen saavuttamiseksi huomattavasti nopeammin. Tuotteeseen on lisätty myös tutumpi rusketuksen edistäjä, porkkanasta saatava beetakaroteeni. Suncaroten Aurinkokapselit antavat parhaan hyödyn, kun niiden nauttiminen aloitetaan jo hyvissä ajoin, ennen varsinaisen auringonoottokauden alkua.

Aurinkosuoja ja Meikit

Laadukkaissa ja puhtaissa meikeissä, erityisesti mineraalimeikeissä, on luonnollinen aurinkosuoja (aurinkosuojakerroin 10-20), sillä ne sisältävät luonnollisia mineraaleja, jotka toimivat filttereinä suojaten ihoa auringonvalolta.

Algamaris Aurinkosuoja

Algamaris aurinkosuojatuotteet sisältävät esimerkiksi titaani- ja sinkkioksideja sekä Alga-gorria antioksidanttia, joka on peräisin punalevästä ja se suojaa ihoa auringon aiheuttamilta ihovaurioilta. Lisäksi Algamariksen aurinkosuojatuotteissa on käytetty hoitavana ainesosana kookosöljyä ja auringonkukkaöljyä. Algamariksen tuotteet ovat vegaanisia, paitsi poikkeuksena täsmätuote Aurinkosuojapuikko, joka sisältää hoitavaa mehiläisvahaa.

Valikoimistamme löydät hyvät ja laadukkaat tuotteet, joiden kanssa voit nauttia auringonpaisteesta täysin siemauksin!