Luonkos

Näytetään kaikki 3 tulosta

Näytetään kaikki 3 tulosta

Luonkos – Suomalaista Luonnonkosmetiikkaa !

Luonkos tarjoaa innovatiivista, tehokasta Suomessa käsin valmistettua luonnonkosmetiikkaa. Kestävästi.

Aurinkoisessa Naantalissa on vuosisatoja sitten kukoistanut naisten, luonnon ja hyvinvoinnin yhteys. Birgittalaisluostarin pihat täyttyivät naisten runsaista, tuoksuvista yrttitarhoista, joista haettiin ratkaisut hyvinvointiin, terveyteen ja kauneuteen. Näiden samojen birgittalaisnaisten jalanjäljillä on kolme yrittäjähenkistä naista, jotka lähtivät etsimään vastauksia siihen, miten kauneutta ja hyvinvointia voidaan lisätä tehokkaasti, mutta yksinkertaisemmin ja luontoa kunnioittaen. Näin syntyi Luonkos.
Luonkosin takana on tarina naisista ja halusta löytää uudelleen yhteys luonnolliseen hyvinvointiin.
Kolme voimanaista (Jonna, Miia ja Piritta) Naantalista turhautuivat teollisten tuotteiden ja muoviroskan yltäkylläisyyteen. Ratkaisut löytyivät niin luonnosta ammentavasta perimätiedosta kuin nykyaikaisesta tieteellisestä ymmärryksestäkin. Lopputulos tiivistyi mehiläiskennon muotoisiin paketteihin, joista jokaisesta löytyy kaikki, mitä ihosi tarvitsee.
Kaikessa yksinkertaisuudessaan Luonkosin kakku sekä puhdistaa ihosi perinpohjaisesti että jättää iholle sen kaipaaman kosteutuksen. Jokainen tuote on rakkaudella Naantalissa käsin valmistettu, eikä tuotetta käyttäessä tarvitse murehtia, mitä kemikaaleja iholle tai vesistöön päätyy. Luonnollisten ainesosien ymmärtämiseen ei tarvita kemistiä. Valtaosa aineista voisi löytyä keittiön kaapistasi, puutarhastasi tai lähimetsästäsi. Esimerkiksi tyrnimarjat ja villiyrtit kerätään suoraan Turun kauniista saaristosta!
Luonkosille tärkeintä on aina aito kunnioitus niin luontoa kuin ihmisiäkin kohtaan. Tämän vuoksi Luonkos on pyrkinyt luomaan innovatiivisen, rehellisen, alusta loppuun ekologisen ja eettisen tuotteen.
Luonkos tuotteet tekevät kauneudenhoidosta helppoa, hemmottelusta ei tarvitse tinkiä – tämä maailma on jo muutenkin täynnä kiirettä ja stressiä. Siksi kämmenissä lämmitettävien ja lempeästi kasvoille pyöriteltävät tuotteet toimivat sinun aikataulujesi ehdoilla: nopeasti kiireisinä arki-iltoina ja rauhassa nautiskellen luksushetkinä.

Suomalainen luonnonkosmetiikka

ARTESAANIKOSMETIIKKA. Kaikki tuotteet valmistetaan käsin Naantalissa. Tuotteet valmistetaan mahdollisimman kekseliäästi ja ympäristöä säästäen.

VIHREÄT VALINNAT. Käytössä on vihreää sähköä joka minimoi hiilijalanjäljen.

VEDETTÖMYYS. Suojellaan vesistöjä, joten tuotannossa käytetään mahdollisimman vähän vettä eikä kuljeta vettä ympäriinsä, jolla pyritään minimoimaan veden logistiikkakuormitus.

KIERRÄTYS. Kierrätään kaikki mahdolliset hukka-aineet ja käyttää kierrätysmateriaaleja pakkauksissaan. Myös toimisto on kierrätystavaroin varustettu!

SÄILÖNTÄAINEETTOMUUS. Vedettömät tuotteet eivät kaipaa säilöntäaineita.

MUOVITTOMUUS. Pakkaukset ovat mahdollisimman yksinkertaiset ja biohajoavat. Luonkos toimii zero waste ‑ajattelun kärkijoukoissa.

VÄHÄINEN KUORMITTAVUUS. Pesuveden mukana viemäriin päätyy tuotteista vain luonnon biohajoavia raaka-aineita, ei siis mikromuoveja tai muita kuormittavia raaka-aineita.

Tuotteet

EI ELÄINKOKEITA. Periaatteisiin kuuluu ehdoton ei eläinkokeille.

VEGAANISUUS. Tuotteet ovat vegaanisia. Ainoana poikkeuksena joissakin tuotteissa kotimainen mehiläisvaha, jolloin pakkauksissa on selkeät merkinnät asiasta.

KOTIMAISIA
Laadukkaat tuotteet tehdään käsin rakkaudella Naantalissa.

LUONNOLLISIA
Raaka-aineisiin kuuluvat superfoodit, luonnon villikukat ja -yrtit, sekä laadukkaat kylmäpuristetut öljyt

LAADUKKAITA
Luonkosin tuotteissa käytetään vain parhaita raaka-aineita, jotka ovat 98 % sertifioitua luomua.

VASTUULLISIA
Raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja, uusiutuvia ja helposti jäljitettäviä, ja tuotteet ovat eläinkokeettomia ja pääosin vegaanisia.

Luonkos, rakkaudella käsintehtyä!