Lahjakortti

10,00 150,00 

Osta 2+   Osta 3+   Osta 5+
    -5%           -7%         -10%

Poista

Lahjakortti lämmittää mieltä ja antaa vapauden valita lahjan, joka ei taatusti jää nurkkaan pölyttymään!

Ilahduta ystävää lahjakortilla verkkokauppaamme, joka tarjoaa saajalleen laajan kattauksen hyvinvointituotteita ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa valittavaksi! Tämä takaa sen, että lahja on varmasti mieleinen, sillä sen saa itse päättää!

Lahjakortin saat suoraan sähköpostiisi, josta voit sen halutessasi tulostaa tai lähettää ystävällesi. Halutessasi voimme lähettää lahjakortin myös suorinta tietä ystäväsi sähköpostiin!

Anna lahjaksi paljon hyvää mieltä sähköisen Vitamina lahjakortin muodossa, ilman että joutuisit murehtimaan  ja jännittämään, ehtiikö paketti ajoissa perille!

Vinkki; Lahjakortti verkkokauppaamme on oivallinen lahjaidea mm. nuorelle naiselle, sekä hyvinvoinnista ja kauneudesta kiinnostuneelle. Meiltä löytyy tuotteita myös miehiseen makuun, joten lahjakortti miellyttää myös laatutietoista, raavastakin miestä!

 

 

Vitamina verkkokauppa

Olemme omistautuneet rakentamaan verkkokaupan, josta löydät helposti ja vaivattomasti tunnettuja ja uusia luonnonkosmetiikkatuotteita, turvallisia luonnonkosmetiikan meikkejä ja ravintolisiä sekä kauneudenhoidon tarvikkeita ja vitamiineja hyvinvoinnin tueksi. Sivusto on suojattu uusimmalla ja tehokkaimmalla teknologialla, joten Vitaminan verkkokaupasta ostaminen on turvallista ja suojaamme ja kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä.

Missiomme Vitamina Verkkokaupassa on tehdä jokaisen suomalaisen verkko-ostamisesta sekä netistä tilaamisesta entistä helpompaa, mukavampaa ja turvallisempaa. Tämä ohjaa tekemistämme myös tuotevalikoimamme osalta.
Valitsemme tuotevalikoimaamme asiakkaiden toiveista koostuvia tuotesarjoja, sekä kiinnitämme huomiota tuotteiden INCI ja ainesosaluetteloon, tuotteiden pakkausten kierrätettävyyteen, ekologisuuteen, eläinkokeettomuuteen ja suurin osa tuotevalikoimamme kosmetiikasta on ekosertifioitua, korkeat laadunvaatimukset täyttävää luonnonkosmetiikkaa.
Eläinten hyvinvointi on meille tärkeää – tuotteita ei testata eläinkokein. Kiinnitämme myös huomiota allergioihin ja erityisruokavalioihin – valikoimastamme löytyy paljon tuotteita, jotka sopivat esim. gluteenitonta, laktoositonta ja soijatonta ruokavaliota noudattaville. Suuri osa valikoimamme kosmetiikasta on myös vegaanista. Meiltä et myöskään löydä parabeeneja ym ikäviä aineita sisältäviä tuotteita, koska tykkäämme luonnollisista jutuista!
Yrityksemme arvostaa luontoa säästävää toimintaa, siksi meillä ei synny esim. kaatopaikkajätettä ja yrityksemme kierrätysaste on todella korkea ja pidämme huolen ympäristöstämme.  Pakkaamme tuotteet ympäristöystävällisesti niin että, asiakkaiden olisi helppo kierrättää pakkausmateriaalit.

Olemme kiinnittäneet myös huomiota siihen, että löydät sivuiltamme tarpeeksi tietoa ja informaatiota tuotteesta, kuten esimerkiksi ainesosaluettelon niin ravintolisien kuin kosmetiikan osalta –  ja käyttöohjeet. Vastaamme myös mielellämme mieltäsi askarruttaviin asioihin, sekä otamme huomioon mahdollisuuksien mukaan toivomukset tuotevalikoimaan!

Tällä verkkokaupalla on sielu!

Vitamina syntyi kesäyön taikojen aikaan, herkistä haaveista, villikukkien tuoksusta ja puiden salaperäisestä kuiskeesta. Luonnossa on voimaa ja saat helposti yhteyden luontoon korkealaatuisten tuotteidemme ansiosta.

Vitaminan DNA:han on sisäänkirjoitettu tuotteiden turvallisuus, puhtaus ja aitous sekä kunnioitus luontoa, ihmisiä ja eläimiä kohtaan.

Vitamina on kiteytettynä luotettava luontaistuotekauppasi verkossa, josta löydät tarpeisiisi tunnettua luonnonkosmetiikkaa, tehokkaita luontaistuotteita ja lisäravinteita.

Sisäinen kauneus on tärkeintä – Siksi on tärkeää tuntea pintaa syvemmältä.

Vitamina = Vitamin A, ja tästä alkaa yritystarinamme.

Jokainen asiakas on meille ainutlaatuinen ja tärkeä, kuin kukkanen. Luontaistuote- ja luonnonkosmetiikka-asioissa voit kääntyä puoleemme, kuten kukkanen kääntyy auringon puoleen. Katso tuoteuutuudet ja tilaa omat suosikkisi. Tuotteemme ovat kuin pieniä auringonsäteitä, jotka lähetämme asiakkaillemme. Anna Vitaminan tuoda auringonpaistetta päivääsi!

EAN: Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.