LittleLamb

littlelamb tuotemerkki logo

Näytetään kaikki 13 tulosta

Näytetään kaikki 13 tulosta

LittleLamb Kestovaipat ovat täällä!

Ympäristöystävälliset Kestovaipat säästävät luontoa ja kukkaroa! Olemme tietoisia muovisten kertakäyttövaippojen ympäristövaikutuksista, joten on aika siirtyä kestovaippojen ekologiseen ja ihoystävälliseen maailmaan.

LittleLamb on Englantilainen perheyritys, joka valmistaa hyvin suunniteltuja, laadukkaita ja kestäviä kestovaippoja.

LittleLamb kestovaipat ovat ihanan pehmoisia vauvan herkkää ihoa vasten.

Valitsemalla LittleLamb Kestovaipat, säästät rahaa ja pienennät hiilijalanjälkeä. Yhä uudelleen ja uudelleen käytettävät kestovaipat vievät vähemmän uusiutuvia luonnonvaroja ja ei-uusiutuvia luonnonvaroja kuin kertakäyttöiset muovivaipat.

LittleLamb tuotteet ovat eettisesti valmistettu. LittleLamb huolehtii siitä, että yrityksen hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni. Tuotteiden valmistuksesta ylijäävä materiaali kierrätetään pehmolelujen täytteeksi. Itse tuotteiden valmistus tapahtuu perheomisteisessa tehtaassa Turkissa laadukkaista valmistusmateriaaleista.

LittleLamb tuotteet ovat loistavan suunnittelun ja käyttötestauksen tulosta; Jokainen vaippamalli on suunniteltu istumaan vauvalle mahdollisimman hyvin, ja materiaalit ovat hengittäviä ja imukykyisiä. Bambu kestovaippa on erittäin imukykyinen, antibakteerinen ja hengittävä materiaali. LittleLamb tuotteet sopivat myös erittäin herkälle iholle.

LittleLamb käyttää Öko-Tex 100 sertifioitua Bambua valmistusmateriaalina, sekä GOTS sertifioitua luomupuuvillaa. LittleLamb vaipat ovat luonnonvalkoisia, eli värjäämättömiä ja valkaisemattomia, koska edellä mainitut toimenpiteet vaikuttavat vaipan imukykyyn heikentävästi. Kuorivaipat ovat sen sijaan värjättyjä, mutta täyttävät EU:n REACH määräykset. Kaikki LittleLamb tuotteet ovat Öko-Tex sertifioituja.

(GOTS- sertifikaatti takaa, että tuotteen kuidusta vähintään 70% on luomuviljeltyä ja tuotannossa käytettävä vesi on puhdistettava ennen sen laskemista takaisin luontoon. Formaldehydien, nanopartikkeleiden, geenimuunneltujen organismien ja raskasmetallien käyttö on kokonaan kielletty.)

(Öko-Tex Standardi 100 Sertifikaatti takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä ja että tuotteet ovat ihoystävällisiä, eikä niiden valmistuksessa ole käytetty terveydelle haitallisia ainesosia. Tuotteet on testattu ja todettu vapaiksi terveydelle haitallisista kemikaaleista, joiden epäillään aiheuttavan allergioita tai syöpää.)