Acorelle

acorelle tuotemerkki logo

Näytetään kaikki 8 tulosta

Näytetään kaikki 8 tulosta

Acorelle tuotteet koostuvat tarkoin valikoiduista luonnollisista ainesosista, jotka ovat suurimmaksi osaksi luomutuotettuja.

Acorelle hyödyntää luonnon parhaita puolia yhdistämällä esi-isiltä saatua tietoa perinteisistä lääkintäaineista ja modernia tieteellistä asiantuntemusta. Näin tuotteisiin saadaan sisällytettyä kaikista aktiivisimmat, innovatiivisimmat ja tehokkaimmat ainesosat. Acorellen tuotteissa käytetään ensisijaisesti paikallisia ranskalaisia ainesosia – näin pystytään varmistamaan, ettei tuotantoprosessi vahingoita arvokkaita luonnonvaroja.

Acorellen tuoksuissa vaikuttavat eteeriset öljyt ja kukkaistuoksut ovat lähtöisin biologisilta viljelmiltä Ranskan Grassesta, joka tunnetaan hajuvesien valmistuksen synnyinsijana. Ne ainesosat joita ei Ranskasta saa Acorelle hankkii reilun kaupan tuottajilta.

Acorelle on perustettu vuonna 2005, pienessä Frespechin kylässä lounais-Ranskassa. Acorellen tuotteet ovat tehokkaita, innovatiivisia ja mukavia käyttää, ne ovat suunniteltu luontoa ja naisia kunnioittaen. Kaikki Acorellen tuotteet on kehitetty tieteellisesti tutkittuja 100% luonnollisia tuoksuja käyttäen. Tuoksut tasapainottavat tunteita ja terveyttä, parantaen mielen ja ruumiin harmoniaa. Acorellen laajasta tuotevalikoimasta löydät muun muassa ihoöljyt, aurinkosuojat, hajuvedet ja ihokarvojen poistotuotteet.