Valioravinto

bertil's

Näytetään kaikki 22 tulosta

Näytetään kaikki 22 tulosta

Valioravinto on nyt bertil’s health


Oy Valioravinto Ab on suomalainen johtava luontaistuotteiden valmistaja ja tukkukauppa. Vuonna 1960 perustetun yrityksen toiminnassa yhdistyvät yli 60 vuoden aikana saavutettu vahva osaaminen sekä nykyaikainen tuotekehitys ja teknologia. Valioravinnon tuotevalikoimaan kuuluu ravintolisiä, kuten esim. yrtti-, vitamiini- ja mineraalivalmisteita, rasvahappotuotteita, luontaiselintarvikkeita ja luontaiskosmetiikkaa. Innovatiiviseen tuotekehitykseen ja syvälliseen tutkimukseen perustuva toiminta luovat pohjan Valioravinnon tuotteiden laadukkuudelle. Tuotevalikoimaa uudistetaan ja kehitetään järjestelmällisellä yhteistyöllä sekä koti- että ulkomaisten yliopistojen, tutkimuslaitosten ja alan johtavien yhteistyöyritysten kanssa.

Mihin tahansa aikaan, vaikka pimeimpänä yösydämenä tai lumituiskuisena jouluna, apteekkari Bertil Pomoell avasi apteekkinsa oven Kruunupyyssä 1950-luvulla, jos joku siihen koputti. Hän toivotti tulijan tervetulleeksi kysymällä lämpimään tapaansa

“miten voit tänään?”

ja kävi valmistamaan lääkettä asiakkaan tarpeeseen. Usein reseptin itse laatien.

Asiakkaiden auttaminen oli Bertilille kutsumus. Hän koki sen niin velvoittavaksi, että halusi auttaa ihmisiä paitsi lääkitsemään sairauksia, myös hoitamaan terveyttään. Vastauksen Bertil löysi luonnosta, jonka ajatteli olevan apteekeista suurin. Biologian, kasvitieteen ja farmasian tuntemus yhdistyivät terveystuotteissa, joita hän valmisti luonnon raaka-aineista. Näin syntyi Suomen vanhin terveystuotealan yritys bertil´s health oy vuonna 1960. Bertilin johtoajatuksia olivat: ”On helpompaa hoitaa terveyttä kuin sairautta” ja ”Syö oikein, elä terveemmin”.

Tänään Bertilin työtä vie eteenpäin hänen jälkikasvunsa kolmannessa polvessa. Periaatteet ovat samat kuin Bertilillä itsellään: parhaat luonnon raaka-aineet, tinkimätön laatu ja aktiivinen tuotekehitys.

Haluamme auttaa yhä useampia vastaamaan Bertilin tervehdykseen:

“hyvin, kiitos!”