Kauneus

Näytetään tulokset 1–40 / 1264

Näytetään tulokset 1–40 / 1264

Luonnollinen kauneus

Luonnollista kauneutta Vitamina verkkokaupasta. Meiltä löydät luonnonkosmetiikkatuotteet ja luomukosmetiikkatuotteet. Valikoimissa on laadukkaita ja turvallisia kauneustuotteita kauneudenhoitoon tunnetuilta brändeiltä. Luonnollinen, eettinen ja ekologinen kauneus.

Apple & BearsAPPLE & BEARS

APPLE & BEARS on korkealaatuinen Englantilainen Luxus-Luonnonkosmetiikkasarja. Katso Apple & Bears Tuotteita.

 

Baims meikkiBAIMS

BAIMS Meikkisarja on kaunis sekä sisältä että ulkoa ja tuotteet ovat ALL-IN-ONE tyyppisiä.  Meikkikokoelma tarjoaa parhaan suorituskyvyn ja peittävyyden, luonnollisen hehkuvan ja huolitellun lopputuloksen sekä maksimaalisen annoksen ihonhoitoa samassa paketissa – BAIMS Natural MakeUp on Must Have – Hankinta meikkilaukkuun! Tutustu Baims Luonnonkosmetiikkasarjaan.

Bewell GreenBeWell Green

BeWell Green on Italialainen, Spa-henkinen AIAB ja VeganOk sertifioitu ihonhoitoon keskittyvä luonnonkosmetiikkasarja. BeWell Green Face Line Kasvojen Hoitosarja ja BeWell Green body line vartalohoitosarja on täydellinen kombinaatio luonnollisuutta, huippuosaamista ja kosmetologian teknologiaa. Kasviperäiset Aktiiviset ainesosat antavat iholle kosteutusta, ravitsevat ihoa ja palauttavat ihon kimmoisuuden. Katso Bewell Green Tuotteita.

Veg upVeg-Up

Veg-Up on Italialainen 100% Vegaaninen kokoelma sertifioitua, ammattilaistasoista värikosmetiikkaa, meikkisiveltimiä ja kasvojen hoitotuotteita. Luonnonkosmetiikan meikkisarja noudattaa tiukkoja BDIH-sertifioinnin standardeja. Tuotteissa on luonnolliset, puhtaat ja orgaaniset aktiiviset kasviperäiset ainesosat. Veg-Up Make-Up Professional Meikkien värien loisto on kokonaan peräisin luonnosta. Pakkaukset ovat innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä ja ne ovat valmistettu pääosin kierrätetystä pahvista, kierrätetystä muovista sekä maissista.

Veg-Up Make-Up on sertifioitua, vegaanista, värikästä ja ekologista meikkiä ilman parabeeneja, synteettisiä hajusteita, parafiinia ja silikoneja. Tutustu Veg-Up Luonnonkosmetiikkasarjaan.

Laadukkaat kauneustuotteet

Useimmat myymämme kauneustuotteet ovat sertifioitua kosmetiikkaa. Yleisimpiä sertifikaatteja ovat; EcocertSoil Association, NaTrue, Cosmebio, AIAB ja BDIH. Lue lisää sertifikaateista.

Ekologinen ja eettinen kauneus – Vitaminafi