Zuii Organic

zuii organic tuotemerkki logo

Näytetään kaikki 19 tulosta

Näytetään kaikki 19 tulosta

Zuii Organic on kattava ammattitason värikosmetiikkasarja, jonka ainutlaatuiset valmistusaineet huolehtivat ihosi hyvinvoinnista, vahvoja sävyjä unohtamatta. Luomusertifioidun Zuii Organic sarjan tuotteet valmistetaan jasmiinin ja ruusun kukkien nupuista, kamomillan kukkien terälehdistä, hoitavista kasviöljyistä ja muista ihostasi huolehtivista luonnollisista ainesosista, sekä ripauksesta mineraaleja. Nauti värikylläisyydestä, samettisista koostumuksista ja kauniista meikistä – Life is Colour!
Zuii Organic on 100 prosenttisesti sertifioitu ja luonnollinen meikkisarja, jonka valmistusaineista vähintään 95 % on luomua.
Zuii:n meikkien valmistuksessa ei käytetä petrokemian tuotteita, geenimuunneltuja valmistusaineita, parabeeneja tai talkkia. Tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja sarjan värivalikoima on hyvin kattava. Zuii tuotteet ovat tunnettuja runsaista pigmenteistään sekä pehmeästä levittyvyydestään. Wear Flowers on Your Face, tunne kukkien kosketus kasvoillasi!
Sarjalle on myönnetty globaalisti tunnustetut sertifioinnit – BDIH, Cosmos Organic ja NASAA (The National Association for sustainable Agriculture, Australia). Lisäksi sarja on Halal-sertifioitu ja sillä on Cruelty Free (eläinkokeeton) ja Vegan Friendly status.