Hiustenhoito

Näytetään tulokset 1–40 / 151

Näytetään tulokset 1–40 / 151

Hiustenhoito

Hiustenhoito kuuluu osana hyvinvoivaan arkeen, joten ei ole yhdentekevää, että millä tuotteilla  hoidamme hiuksiamme. Luonnollinen hiustenhoito takaa hyvinhoidetut hiukset sekä terveen hiuspohjan, jotka yhdessä herättävät hiukset elinvoimaiseen kiiltoon ja kauneuteen!

Luonnolliset hiustenhoitotuotteet – Luonnollista kauneutta hiuksillesi.

Vitaminan sivuilta löydät laadukkaan ja tehokkaan kattauksen hiuksia helliviä ja puhdistavia tuotteita, jotka antavat hiuksillesi luonnollista kiiltoa ja terveyttä. Upean näköiset hiukset tuovat samalla itsevarmuutta minne ikinä menetkin!

Luonnonkosmetiikka ja hiustenhoito on kuin luodut toisilleen, ja yhdistämällä nämä kaksi saadaan aikaan puhtaan raikkaat, hyvin hoidetut ja siistit kauniit hiukset ilman ylimääräisiä ja haitallisia kemikaaleja! Valitsemalla luonnonkosmetiikkaa säästät myös luontoa ja voit pestä hiukset hyvillä mielin kuormittamatta ympäristöä.

Ihastu trooppisen tuoksuiseen ja hiuksia kosteuttavaan BeWell Green Polynesian Spray Hiusöljyyn, Bruns Hårmask Hiusnaamioon ja lisää Faith in Nature ja 100%Pure shampoot ja hoitoaineet jokapäiväiseen kauneudenhoitorutiiniisi!

Jos olet kemikaaliyliherkkä tai hajusteallerginen, suosittelemme erittäin vahvasti Faith In Naturen Hajusteetonta shampoota ja hoitoainetta!

Jos taas olet aikeissa värjätä hiuksesi, mikset tekisi sitä luonnollisemmalla tavalla? Luomusertifioidut Cultivator’s Kasvivärit antavat hiuksille kauniin värisäväyksen! Kasviväreillä saadaan aikaan luonnollinen ja vivahteikas lopputulos, sekä upea kiilto. Cultivator’s Kasvivärit ovat 100% luomusertifioituja, ja ne valmistetaan esimerkiksi seuraavista kasveista: henna, indigo, aloe vera, kamomilla, eukalyptus, kurkuma, punajuuri, hibiskus jne. Valikoimastamme löytyy runsaasti sekä intensiivisiä että luonnollisia sävyvaihtoehtoja ja niillä on paljon hiusta vahvistavia ja hoitavia ominaisuuksia. Lisäksi kasvivärit ovat turvallisia käyttää. Kasvivärit sisältävät aloe veraa, joka hoitaa hiusta ja jättää hiuksista entistä pehmeämmät ja paksun tuntuiset. Camomilla rauhoittaa päänahkaa ja ehkäisee ärsytystä. Cultivator’s Herbal Haircolor sarjan kasviväreillä on hyvä peittokyky ja värinkesto.

Hiusanalyysi

Oletko koskaan miettinyt, mitä hiustyyppiä hiuksesi edustavat? Nyt on mahdollisuus ottaa siitä selvää! Vitamina Hiusanalyysi-Testimme auttaa Sinua tuntemaan omat hiuksesi paremmin. Tämä Vitaminan kauneudenhoidon työkalu on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä kauneudenhoidon ja hiusalan ammattilaisten kanssa. Testin voit tehdä täysin anonyymisti, emmekä vaadi sähköpostiosoitettasi, koska tämä testi on tehty 100%:sti asiakkaidemme iloksi ja hiusten hyvinvoinnin lisäämiseksi! Erilaiset hiustyypit kaipaavat kukin omanlaisia hiustenhoitorutiinejaan. Kun tunnet oman hiustyyppisi, on helpompi valita oikeat hiustenhoitotuotteet hiustesi hyvinvointiin. Hiusanalyysi-Testimme auttaa valitsemaan kullekin hiustyypille sopivimmat shampoot ja hoitotuotteet. Testimme esittää kymmenen kysymystä hiuksiisi liittyen, joiden perusteella pääset oman hiustyyppisi jäljille! Tätä linkkiä klikkaamalla pääset hiusanalyysi testiin; Vitamina Hiusanalyysi