Mr Bear Family

Mr Bear Family

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytetään kaikki 4 tulosta

MR BEAR FAMILY

Mr Bear Family on Ruotsissa valmistettu miesten ihon- ja parranhoitosarja. Tuoteperheeseen kuuluu muun muassa luonnolliset partaöljyt, partasaippuat, sekä parta- ja viiksivahat.

MR BEAR FAMILY TARINA

Mr Bear Family tarina alkoi, kun perustaja Jörn Landén ei ollut tyytyväinen jo markkinoilla olevien viikisivahojen pitoon ja ainoa ratkaisu oli suunnitella ja valmistaa oma vaha viiksille. Viiksien kasvaessa parraksi kasvoi myös tuotevalikoima. Lempeät metsän ja luonnon tuoksut heräävät eloon luonnollisista ainesosista valmistetuissa Mr Bear Family partatuotteissa. Mr Bear Family sarja on valmistettu luontoa kunnioittaen. Jokainen partavaha ja -öljy on 100% luonnollinen.

Vuosi oli 2012 ja kaikki alkoi yksinkertaisella idealla, joka perustui yksinkertaiseen tarpeeseen ja luonnolliseen tuotteeseen. Tämä oli Ruotsin ensimmäisen parranhoitobrändin alku. Yritys ja tietotaito ovat kasvaneet vuosien mittaan. Mr Bear Family tarjoaa nyt laajan valikoiman korkealaatuisia hoitotuotteita päivittäisiin rutiineihin BEARD-, SHAVING-, SKIN & HAIR -tuotteissa.

KYSYMYKSIÄ TUOTTEISTA

Mistä tuotteet on valmistettu? Millaisia ​​aineita haluan käyttää ihollani ja hiuksissani? Mitä tapahtuu, kun pesemme tuotteen pois ja se menee viemäriin? Missä tuotteet valmistetaan ja millaisissa olosuhteissa? Miksi valita Mr Bear Family?

VASTAUKSET

Tuotteissa käytetyt ainesosat on valittu huolellisesti ja ne ovat korkealaatuisia. Mr Bear Family käyttää luonnollisia ainesosia ja pyrkii tekemään tuotteita, jotka toimivat symbioosissa kehomme ja luonnon kanssa. Monet ei tiedä tätä, mutta Mr Bear Familyllä on omat tuotantolaitokset, joissa he luovat reseptejä, sekoittavat ja valmistavat suurimman osan tuotteista itse. Esimerkiksi jokainen partapalsami avataan, täytetään ja suljetaan käsin.

TAVOITE

Emme yritä tulla maailman suurimmaksi brändiksi, mutta pyrimme tarjoamaan laadullisesti maailman parhaita tuotteita.

MISSIO

Mr Bear Family pyrkii tarjoamaan sinulle saman kokemuksen kuin mikä tahansa muu huippuluokan tuote, ilman mitään pa*kaa. Aina on oikoteitä ja tapoja tehdä asioista helpompommin, mutta todellisen laadun saavuttamiseksi on kuljettava pitkä tie ja tehtävä asiat oikein. Mr Bear Family lupaa tehdä kaikkensa korkean laadun eteen!