Ecocert Sertifikaatti & Luonnonkosmetiikka ja Luomukosmetiikka

Luonnonkosmetiikka Ecocert Cosmos Natural

Ecocert on Ranskassa v. 1992 perustettu, riippumaton, kansainvälisesti toimiva organisaatio ja Euroopan suurin luonnonkosmetiikan sertifointitaho ja samalla tunnetuin luonnonkosmetiikka sertifikaatti. Ecocert on aloittanut luonnonkosmetiikan sertifioinnin vuonna 2002. Ecocert on yksi tiukimmista luonnonkosmetiikkaa valvovista sertifiointielimistä, joka tarkastaa ja valvoo luonnonkosmetiikkatuotteiden raaka-aineita, tuotantoprosessia, luonnollista sisältöä, pakkauksen ympäristöystävällisyyttä ja luonnonkosmetiikan tuotantoprosessia. Vaativat kokeet ja tuotteiden arviointi takaavat Ecocert-sertifikaatin luotettavuuden, luonnollisuuden ja ympäristöystävällisyyden. Ecocert ei laske vettä luomu ainesosaksi.

Ecocert sertifikaatin kriteeerit ja vaatimukset

* Vähintään 95% kaikista ainesosista tulee olla luonnollista alkuperää

* Raaka-aineiden tulee olla tuotettu ympäristöystävällisesti, luontoa säästäen (kestävä kehitys) ja peräisin uusiutuvista luonnonvaroista.

* Tuotteet eivät saa sisältää ollenkaan synteettisiä parfyymeja / hajusteita, GMO-ainesosia, nanopartikkeleita, parabeenejä, silikonia, fenoksietanolia, polyeteeniglykolia, synteettisiä väriaineita ja eläinperäisiä tuotteita (poikkeuksena hunaja, maito ja muut ainesosat joita eläimet luonnollisesti tuottavat.)

* Koko tuotantoprosessi on valvottua tuotantoa luonnonkosmetiikan raaka-aineiden alkuperästä asti aina valmiiseen luonnonkosmetiikka tai luomukosmetiikka tuotteeseen, jonka pakkausmateriaalien tulee olla myös ympäristöystävällisiä.

* Pakkausten tulee olla Biohajoavia tai Kierrätettäviä

ECOCERT Organic Cosmetic Luomukosmetiikka:

  • Vähintään 95 % kaikista kasviperäisistä ainesosista ja väh. 10 % kaikista kokonaisainesosista tulee olla peräisin luomuviljelystä.

Ja ECOCERT Natural Cosmetic Luonnonkosmetiikka:

  • Vähintään 50 % kaikista kasviperäisistä ainesosista ja vähintään 5 % kaikista kokonaisainesosista tulee olla peräisin luomuviljelystä.

ECOCERT-sertifioidut ihonhoitotuotteet

Luonnonkosmetiikka Ecocert Natural Cosmetic

Lue lisää: www.ecocert.com