TILAPÄISESTI LOPPU

Acorelle Royale Wax Lämpövaha Beeswax & White Lily 100g

acorelle tuotemerkki logo

13,02 

Lämpövaha

Ecocert

Pakkauskoko: 100 g + 1 puinen spaatteli

Acorelle Royale Wax Lämpövaha mahdollistaa ammattimaisen lopputuloksen!

Acorelle CIRE ROYALE™ Beeswax & white lily extract on herkille ihoalueille, kuten kainaloille, bikinirajaan ja kasvoille tarkoitettu vaha.

Luonnollinen, ilman liuskoja käytettävä lämpövaha poistaa jopa 2-5mm karvat. Ainutlaatuinen koostumus sisältää männynpihkaa ja luonnollista mehiläisvahaa, jotka ovat erityisen tehokkaita lyhyen karvan poistossa. Valkoinen liljauute rauhoittavilla ja suojaavilla ominaisuuksilla.

Käyttöohje:

Lämmitä Acorelle Royale Wax Lämpövaha mikrossa noin 2 minuuttia, kuten pakkauksen ohjeessa on kerrottu, huomioi tarvittavat tauot lämmityksessä. Huomioi, että vaha on tasalaatuista ja sopivan lämpöistä.

Karvanpoisto – Levitä vahaa ylhäältä alaspäin karvan kasvusuuntaan ohuehko kerros, mutta reunat on hyvä jättää paksummaksi. Kun vaha on hieman kuivahtanut repäise vaha nopealla nykäisyllä vastakarvaan, samalla kiristäen ihoa vastakkaisesta suunnasta toisella kädellä. Ylimääräiset vahat voit poistaa iholta käytetyllä vahalla, tai niiden kuivuttua vaikka kynsillä tai öljytyllä vanulapulla. (Vaha ei huuhtoudu pois vedellä) Iho saattaa punoittaa vahauksen jälkeen, mutta se laantuu yleensä nopeasti.

 

INCI / Ainesosat:

Glyceyl rosinate (pine resin derivative), cera ablba* (bees wax), ricinus communis seed oil (ricin oil), helianthus annuus seed oil* (sunflower oil) / lilium candidum bulb extract* (white lily extract).

*Luomu

100 % Luonnollisia raaka-aineita

10% Luomutuotettuja raaka-aineita

 

Sertifikaatit:

Ecocert sertifioitu

 

 

 

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Miraz Trading Oy

 

EAN: 3700343040141 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.