TILAPÄISESTI LOPPU

Avril Nestemäinen Käsisaippua Laventeli 300ml

avril organic tuotemerkki logo

8,28 

Ecocert, Vegan, Cruelty free

Pakkauskoko: 300 ml, pumppupullo

Avril Nestemäinen Käsisaippua Laventeli houkuttelee sinut laventelintuoksuiselle aistikkaalle matkalle Avrilin luomusertifioidun Champs de Lavande nestemäisen käsisaippuan siivittämänä! Sisältää luonnollista eteeristä laventeliöljyä. Avril Laventeli käsisaippua puhdistaa kädet hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, ja jättää käsiin herkän laventelin tuoksun. Sopii hyvin päivittäiseen käyttöön. Avril Nestemäinen Käsisaippua Laventeli tekee käsienpesusta aistikkaan nautinnollisen hetken.

  • Riittoisa koostumus
  • Hellävarainen mutta tehokas
  • Rauhoittava laventelin tuoksu
  • Sopii myös vegaaneille
  • 99% ainesosista luonnollista alkuperää
  • Ei testattu eläinkokein

Käyttöohje:

Avaa pullo pitämällä korkin juuresta kiinni ja kiertämällä annostelijaosaa suuntaan “open”.  Paina annostelijasta painallus tai kaksi ja hiero huolellisesti käsiisi. Nauti laventelin rauhoittavasta tuoksusta ja huuhtele runsaalla lämpimällä vedellä. Älä päästä saippuaa silmiin. Jos tuotetta kuitenkin joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Ei suositella raskaana oleville.

INCI / Ainesosat:

Aqua, potassium cocoate**, glycerin, cellulose gum, caprylyl/capryl glucoside, parfum, lavandula angustifolia oil*, sodium chloride, tetrasodium glutamate diacetate, geraniol, linalool, limonene.

*Luonnonmukaisesti tuotettu.

99% Ainesosista luonnollista alkuperää

10% Ainesosista Luonnonmukaisesti tuotettu (=Luomu ainesosat)

Sertifikaatit:

Ecocert, Vegan, Cruelty free

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Miraz Trading Oy

 

 

Avril Organic on ranskalainen Ecocert -sertifioitu ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja. Avril haluaa tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa. Avril Organics on laadukas luonnonkosmetiikkasarja jokapäiväiseen käyttöön.

Avrililla on 4 arvoa: laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu.

Laatu: Värit ovat intensiivisiä, tekstuurit ovat mukavia, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.

Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä. Ecocert – sertifiointi takaa, että vähintään 95% kaikista ainesosista on luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista ainesosista on luomuainesosia. Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.