Avril Nestemäinen Käsisaippua Ruusu 300ml

avril organic tuotemerkki logo

8,28 

Osta 2+   Osta 3+   Osta 5+
    -5%           -7%         -10%

Ecocert, Vegan, Cruelty free

Pakkauskoko: 300ml

Avril Nestemäinen Käsisaippua Ruusu lumoaa herkän viettelevällä ruusun tuoksullaan, joka on peräisin luonnollisista eteerisistä öljyistä!

Avril Nestemäinen Käsisaippua Ruusu sopii päivittäiseen käyttöön, ja se pesee kädet tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Nauti käsisaippuan ihanasta ruusuisesta tuoksusta ja pidä herkistä käsistäsi huolta tämän saippuan hellävaraisen ja ultrapehmeän koostumuksen avulla. Mikä voisikaan olla yksinkertaisempi tapa tehdä arkisista asioista hemmottelevia aistinautintoja!

  • Tehokas mutta hellävarainen
  • Sopii päivittäiseen käyttöön
  • Ultrapehmeä koostumus
  • Lumoava ruusun tuoksu
  • Ecocert-sertifioitu
  • Riittoisa koostumus
  • Vegaaninen

Käyttöohje:

Avaa Avril Nestemäinen Käsisaippua Ruusu pullo pitämällä korkin juuresta kiinni ja kiertämällä annostelijaosaa suuntaan “open”. Paina annostelijasta painallus tai kaksi ja pese kädet hieroen niitä yhteen. Huuhtele huolellisesti. Älä päästä saippuaa silmiin. Jos tuotetta kuitenkin joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

INCI / Ainesosat:

Aqua, potassium cocoate**, glycerin, cellulose gum, parfum, sodium chloride, tetrasodium glutamate diacetate, geraniol, linalool, citronellol, limonene..*Ingredients from organic farming. **Made using organic ingredients.

99% Ainesosista luonnollista alkuperää

10% Ainesosista Luonnonmukaisesti tuotettu (=Luomu ainesosat)

Sertifikaatit:

Ecocert, Vegan, Cruelty free

 

Maahantuoja/markkinoija: Miraz Trading Oy

 

 

Avril Organic on ranskalainen Ecocert -sertifioitu ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja. Avril haluaa tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa. Avril Organics on laadukas luonnonkosmetiikkasarja jokapäiväiseen käyttöön.

Avrililla on 4 arvoa: laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu.

Laatu: Värit ovat intensiivisiä, tekstuurit ovat mukavia, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.

Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä. Ecocert – sertifiointi takaa, että vähintään 95% kaikista ainesosista on luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista ainesosista on luomuainesosia. Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.