TILAPÄISESTI LOPPU

Avril Organic 7-Free Kynsilakka French Rose N°88 7ml

avril organic tuotemerkki logo

6,25 

Vegaaninen, eläinkokeeton

Pakkauskoko: 7ml

Avril Organic 7-Free Kynsilakka French Rose N°88 on ihanan herkän värinen kynsilakka, jonka pysyvyys on erinomainen!

Väri: French Rose N° 88

Kun haluat elegantit ja hienostuneet kynnet, on Avril Organic 7-Free Kynsilakka French Rose N°88  täydellinen valinta. Tarvitset lisäksi alus ja päällyslakan, jotta saavutat maksimaalisen pysyvyyden. Kynsilakka kestää erittäin hyvin päällyslakan kanssa.

Avril 7-free kynsilakoista on karsittu 7 yleisintä kynsilakoissa olevaa haitallista ainetta. Avril 7-Free kynsilakat ovat ihanissa väreissä eikä ne sisällä haitallisimpia formaldehydiä, ksyleeniä, hartseja, kamferia, ftalaatteja (DBP = dibutyl phthalate), parabeeneja tai tolueenia. Vaikka Avril kynsilakat ovat 7-free kynsilakkoja on niissä otettu huomioon kestävyys. Avril kynsilakat ovat erinomaisia kestävyydeltään, eikä ihanat värivaihtoehdot lopu kesken. Jotta saavutat maksimaalisen kestävyyden katso vinkeistämme käyttöohjeet. Avril kynsilakoissa on erinomainen pysyvyys! Tutustu ja ihastu!

Käyttöohje:

Ennen lakkaamista viilaa ja siisti kynnet. Valmista kynnet lakkaamista varten pyyhkimällä ne ensin Avrilin asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Levitä sitten kynsilakka ohuin kerroksin. Kuivata muutama minuutti ja lisää toinen kerros kynsilakkaa. Anna lakan kuivua rauhassa. Lisää lopuksi vielä päälle Avril Top coat -suojalakka.  Avril Top Coat -suojalakalla saavutat maksimaalisen kestävyyden.

Ranskalainen manikyyri:

  1. Viilaa ja siisti kynnet, jätä kynsiin hieman pituutta
  2. Levitä aluslakaksi Avril Lait de Rose n°631 sävy tai väritön aluslakka – anna kuivua hyvin
  3. Seuraavaksi levitä kynsien kärjen mukaisesti poikittaissuunnassa Banquise valkoinen lakka haluamasi paksuudelta ja anna kuivua. (Parin harjoittelukerran jälkeen osaat sen jo hyvin)
  4. Viimeistele Avril Top Coat -päällyslakalla.

INCI / Ainesosat:

Butyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, acetyl tributyl citrate, phthalic anhydride / trimellitic anhydride / glycols copolymer, isopropyl alcohol, stearalkonium hectorite, adipic acid / fumaric acid / phthalic acid / tricyclodecane dimethanol copolymer, CI 77891, citric acid, CI 15850, CI 19140.

 

Valmistusmaa: Ranska

 

Maahantuoja/markkinoija: Miraz Trading Oy

 

 

Avril Organic on ranskalainen Ecocert -sertifioitu ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja. Avril haluaa tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa. Avril Organics on laadukas luonnonkosmetiikkasarja jokapäiväiseen käyttöön.

Avrililla on 4 arvoa: laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu.

Laatu: Värit ovat intensiivisiä, tekstuurit ovat mukavia, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.

Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä. Ecocert – sertifiointi takaa, että vähintään 95% kaikista ainesosista on luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista ainesosista on luomuainesosia. Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

EAN: 3662217001088 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.