TILAPÄISESTI LOPPU

Avril Organic Kookosöljy 100ml

avril organic tuotemerkki logo

11,59 

Ecocert, Vegan, Cruelty free

100% Kookosöljy, Sopii kaikille ihotyypeille

Pakkauskoko: 100ml Tuubi

Avril Organic Kookosöljy on monikäyttöinen ja sopii koko vartalolle!

Avril Organic Kookosöljy suojaa ja ravitsee ihoa, hiuksia ja kynsiä. Tämä 100% puhdas kylmäpuristettu kookosöljy hemmottelee koko vartalosi ihoa ja kietoo ympärillesi huumaavan aisteja hemmottelevan tuoksun.

Käyttöohje:

Kookosöljy kovettuu alle 20 asteessa. Voit pehmentää öljyn esimerkiksi lämpimässä vesihauteessa, jolloin kookosöljy pehmenee ja muuttuu juoksevaksi.

Käytä puhtaille kasvoille ja vartalon iholle sekä kynsiin ja hiuksiin. Parralle Kookosöljyä voit käyttää After shave- voiteen tapaan.

Kosteuta hiusten kuivia latvoja hieromalla pieni määrä öljyä hiuksiin. Voit myös kerran viikossa levittää kookosöljyä päänahkaan ja hiusten pituuksiin hoitavaksi tehonaamioksi. Kääri hiukset pyyhkeeseen ja anna vaikuttaa ainakin tunti, mieluummin yön yli. Pese sitten hiukset tavalliseen tapaasi.

Kookosöljy sopii käytettäväksi myös meikin poistoon.

Vinkki: Jos haluat erityisen monikäyttöisen balmin, älä ylikuumenna öljyä. Silloin koostumus pysyy balmimaisena eikä liian juoksevana.

INCI / Ainesosat:

Cocos nucifera (Coconut) oil*.

* Luonnonmukaisesti tuotettu

 

100% Ainesosista luonnollista alkuperää

100% Ainesosista Luonnonmukaisesti tuotettu (=Luomu ainesosat)

Sertifikaatit:

Ecocert, Vegan, Cruelty free

 

Maahantuoja/markkinoija: Miraz Trading Oy

 

 

Avril Organic on ranskalainen Ecocert -sertifioitu ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja. Avril haluaa tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa. Avril Organics on laadukas luonnonkosmetiikkasarja jokapäiväiseen käyttöön.

Avrililla on 4 arvoa: laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu.

Laatu: Värit ovat intensiivisiä, tekstuurit ovat mukavia, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.

Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä. Ecocert – sertifiointi takaa, että vähintään 95% kaikista ainesosista on luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista ainesosista on luomuainesosia. Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.