TILAPÄISESTI LOPPU

Baba de Caracol Active Gel Etanaseerumi 50ml

natura media tuotemerkki logo

61,38 

  • Etanaseerumi Geeli
  • Kaikille ihotyypeille, häivyttää ihon vaurioita ja madaltaa juonteita sekä kohentaa ihon ulkonäköä

Pakkauskoko: 50 ml pumppupullo

Baba De Caracol Active Gel Etanaseerumi on kevyt ja nopeasti imeytyvä, tehokkaasti uudistava hoitogeeli, jonka teho perustuu korkeaan etanaseerumi- pitoisuuteen (35%).

Active Gel pääsee parhaiten todistamaan tehonsa akuuttien ja täsmähoitoa vaativien iho-ongelmien hoidossa, kuten esimerkiksi; hyönteisten puremat, aknen aiheuttamat tummentumat ja epätasaisuus ihossa. Myös hiljattain parantuneiden haavojen ja leikkausarpien sekä lievien palovammojen arpien häivyttäminen onnistuu parhaiten kun hoito aloitetaan heti. Ihon uudistuminen aktivoituu tehokkaasti Baba de Caracol Active Gel Etanaseerumi geelin avulla.  Tuote sopii hyvin myös käytettäväksi silloin, kun halutaan tehokkaasti palauttaa ihon hyvinvointia ja ylläpitää sitä. Geeli omaa hyvin miedon tuoksun.

  • Kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus
  • Uudistaa ihoa tehokkaasti
  • Sisältää runsaasti aitoa etanaseerumia
  • 97% luonnollisista ainesosista
  • Silikoniton ja parabeeniton
  • Ei sisällä mineraaliöljyjä
  • Hyvin mieto tuoksu

NaturaMedialla on tärkeä rooli Etanaseerumi- tuotteiden valmistajana, sekä tunnetuksi tuojana Suomessa. Baba De Caracol Etanaseerumisarjan Regenerating Cream valittiin Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton vuoden hoitotuotteeksi vuosina 2010 ja 2011.

 

 

Käyttöohje:

Levitä geeliä puhtaalle iholle kevyesti hieroen, kunnes geeli on kokonaan imeytynyt. Voidaan käyttää kevyen ja nopeasti imeytyvän koostumuksen ansiosta useita kertoja päivässä.

INCI / Ainesosat:

Snail Secretion Filtrate (Helix Aspersa) (35%), Aqua, Aloe Barbadensis Leaf, Pentylene Glycol, Allantoin, Carbomer, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Parfum, Linalool, D-Limonene, Phytic Acid

 

Etanaseerumi

Etanaseerumi on täynnä ravinteita ja entsyymejä, joilla on voimakkaasti soluja uudistava vaikutus. Tarhakotilon erittämä seerumi huolehtii sen pintaan syntyvien vaurioiden korjaamisesta hämmästyttävän nopeasti.

Seerumia voidaan hyödyntää myös jokapäiväisessä ihonhoidossa, sillä se puhdistaa ihoa epäpuhtauksista sekä tukee sen omaa uudistumisprosessia. Tämän ansiosta seerumi auttaa korjaamaan ja häivyttämään eri syistä johtuvia ihovaurioita, kuten arpia, aknen aiheuttamaa ihon epätasaisuutta, pigmenttiläiskiä, raskausarpia ja UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita. Tuloksena on kirkkaampi, kuulaampi ja sileämpi iho.

Seerumin arvokkaat ominaisuudet saadaan hoitokosmetiikan käyttöön hellävaroen käsin keräämällä, etanoita ei siis vahingoiteta. Terve ja hyvinvoiva etana erittää enemmän seerumia, eli etanoiden hyvästä ja hellästä huolenpidosta on kaikille vain hyötyä. Tuote ei sisällä silikoneja, parabeeneja, eikä mineraaliöljyjä.

Natura Median Baba de Caracol– tuotteissa käytettävällä etanaseerumilla on sertifikaatti, joka takaa etanoiden eettisen ja hellävaraisen kohtelun. Kaikki etanaseerumia sisältävät Natura Median tuotteet valmistetaan Espanjassa ja viimeistellään sekä pakataan Suomessa.

 

 

Natura Media Oy

Natura Media Oy tarjoaa vahvan kattauksen entsyymejä, kivennäisaineita, serrapeptaasia ja maitohappobakteereita!

Natura Media on suomalainen yhtiö, jonka toimialaan kuuluu ravintolisien valmistus ja maahantuonti.

Natura Media valmistaa myös omana tuotantona laadukkaita kotimaisia ravintolisiä. Lisäksi Natura Media toimii espanjalaisen Soria Natural S.A:n virallisena maahantuojana. Soria Natural S.A on yksi Euroopan merkittävimmistä valmistajista.

Natura Median valikoimasta löytyy laadukkaiden ravintolisien lisäksi etanaseerumia sisältävät, maailmalla mainetta niittäneet Baba de Caracol- ihonhoitotuotteet.

Natura Media toimittaa tuotteita tukkumyyntinä koko Suomeen, sekä Baltiaan ja Skandinaviaan.

 

 

 

Maahantuoja/markkinoija: NaturaMedia Oy

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.