TILAPÄISESTI LOPPU

Berlin Biobrush Pinkki EkoHammasharja

berlin biobrush tuotemerkki logo

4,50 

Vegaaninen Ekohammasharja

Väri: Pinkki

Pakkauskoko: 1 kpl Ekohammasharja, paino n. 60 g

Berlin Biobrush Pinkki EkoHammasharja on innovatiivinen uuden ajan ekohammasharja, joka on tarkoitettu niille jotka haluavat suosia ympäristöystävällisiä tuotteita, laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Berlin Biobrush on saksalainen uuden aikakauden ekohammasharja. Berlin Biobrush ekohammasharjat ovat biohajoavia ja ne on tehty ylijäämäpuun selluloosasta. Ekohammasharjan nailoni harjakset ovat valmistettu myrkyttömästä luonnollisen risiiniöljyn johdannaisesta. Lisäksi Berlin Biobrush ekohammasharjat on pakattu täysin kompostoituvaan selluloosakääreeseen.

Berlin Biobrush hammasharjat on kehitetty yhteistyössä hammaslääkäreiden, tutkijoiden sekä hammasharjavalmistajien kanssa. Harjan ihanteelliset ja luonnonmateriaaleista valmistetut harjakset ja muotoilu takaavat hellävaraisen, mutta tehokkaan hampaiden puhdistuksen. Ekohammasharjalla saat puhdistettua hankalimmatkin hampaiden nurkat.

Berlin Biobrush Pinkki EkoHammasharja toimii kuin tavallinen hammasharja, mutta on valmistettu ympäristöystävällisestä puusta valmistetusta biomuovista.

Väri: Pinkki

Ekohammasharjoja on saatavilla 6 eri väriä!

Käyttöohje:

Käytä kuten tavallista hammasharjaa!

Berlin Biobrush ekologisen hammasharjan voi kierrättää biojätteen mukana.

Hammasharjan pakkauksen voi kierrättää biojätteen mukana, mutta harja tulee hävittää normaalin muovin kanssa. Vaikka hammasharja on biohajoava, se ei silti maadu aivan yhtä nopeasti kuin muut biojätteet, mutta selvästi tavallista muovia nopeammin.

Valmistusmateriaalit:

– Varsiosa ja pakkaus valmistettu ylijäämäpuun selluloosasta
– Harjakset valmistettu luonnollisesta risiiniöljystä
– Värit on saatu luonnollisista ja orgaanisista pigmenteistä

 

 

 

 

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Miraz Trading Oy

 

EAN: 4260463970012 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.