TILAPÄISESTI LOPPU

BeWell Green Saltmashes Mud Savinaamio kasvoille ja vartalolle 700g

bewell green tuotemerkki logo

41,14 

  • Savinaamio kasvoille ja vartalolle

Pakkauskoko: 700g

BeWell Green Saltmashes Mud Savinaamio kasvoille ja vartalolle.

Guéranden suolatehtaiden luonnollinen Guéranden suola on puhdasta ja tunnetusti maailman mineraalirikkainta. Guéranden puhdas ja käsittelemätön suola kerätään manuaalisesti käsin perinteisin menetelmin ja kuivataan savialtaissa Ranskan rannikolla Etelä-Bretagnessa puhtaassa ympäristössä. Guéranden suolassa on runsaasti magnesiumia, kalsiumia ja kaliumia sekä muita kivennäisaineita luonnollisessa muodossa. Tätä luonnollista Savinaamiota on käytetty perinteisesti lihas- ja nivelkipujen torjumiseen. Erinomainen käytettynä koko vartalon iholle kiinteyttävien ominaisuuksiensa ansiosta ja kasvonaamiona akneen ja epäpuhtaisuuksiin taipuvalle iholle. Ranskalainen Illite savi sisältää runsaasti mineraaleja ja se puhdistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa, pienentää ihohuokosia tasapainottaen ihoa sekä vähentää ihon tulehtuneisuutta. BeWell Green Saltmashes Mud Savinaamio kiinteyttää ja napakoittaa ihoa.

  • Vegaaninen & Gluteeniton
  • 100% Luonnollinen
  • Kaikille ihotyypeille, sopii erityisen hyvin rasvoittuvalle iholle
  • Mineraalirikas
  • Unisex
  • Eläinkokeeton

Aktiiviset ainesosat:

  • Guéranden Merisuola
  • Maris Limus
  • Ilite (Ranskalainen vihreä savi)

Käyttöohje:

Käyttö: voit käyttää Savinaamiota kylmänä, kun tahdot kiinteyttävän vaikutuksen. Käytä Savinaamiota lämpimänä (38 ° C), jos tahdot lievittää ihon turvotusta tai käyttää tuotetta esimerkiksi liikunnan jälkeen rentouttamaan lihaksia ja jännitystä. Voit lämmittää savinaamiota tarvittavan määrän kuumassa vesihauteessa. Anna vaikuttaa vähintään 15 minuuttia ja huuhtele sitten lämpimällä vedellä.

Kasvot: Käytä kasvonaamion tavoin herkästi rasvoittuvalle iholle. Anna vaikuttaa vähintään 15 minuuttia. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

Vartalo: Levitä tuotetta koko vartalon iholle ja Anna vaikuttaa vähintään 15 minuuttia. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

INCI/ Ainesosat:

Aqua, Maris Limus, Illite, Maris sal.

100*% Ainesosista luonnollista alkuperää

 

Sertifikaatit

Vegan OK

 

BeWell Green on Italialainen, Spa-henkinen AIAB ja VeganOk sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. BeWell Green Face Line Kasvojen Hoitosarja ja BeWell Green body line vartalohoitosarja on täydellinen kombinaatio luonnollisuutta, huippuosaamista ja kosmetologian teknologiaa. Kasviperäiset Aktiivi ainesosat antavat iholle kosteutusta, ravitsevat ihoa ja palauttavat ihon kimmoisuuden.

Bewell Green tuotteet pohjautuvat luonnosta ja merestä saataviin aktiivisiin ainesosiin, kuten merilevään, joka ravitsee ja syväkosteuttaa ihoa. Laboratoires BeWell on kerännyt luonnosta parhaimmat vaikuttavat ainesosat, jotka antavat iholle puhtaan raikkaan, hoidetun ja kosteutetun samettisen tunnun. Unisex Kasvosarjan Antioksidanttirikkaat, ihoa korjaavat ja virkistävät tuotteet sisältävät kasviuutteita, luonnonöljyjä, hyaluronihappoa, aloe veraa sekä kolmea erilaista merilevää.

Luonto tarjoaa aarreaitan, joka on täynnä mitä parhaimpia ainesosia täydellisiin kosmetiikka resepteihin. Luonnosta saa kaiken, mitä ihonhoitoon tarvitaan. BeWell Green tuotteiden ainesosissa on raaka-aineita, jotka tukevat ja auttavat uhanalaisten kulttuurien sekä kasvien säilymistä. BeWell on mukana biologista monimuotoisuutta tukevassa ohjelmassa (Cosmetica Biodiversa), joka tähtää harvinaisten ja uhanalaisten kasvien ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen. Käyttämällä BeWell Green ja Veg-Up:n tuotteita, olet mukana pelastamassa jo unohdettuja ja uhanalaisia kasveja. Tuotteiden ainesosat ovat luonnollisia, orgaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä. Raaka-aineet sekä valmis tuote ovat kummatkin täysin eläinkokeettomia. BeWell Green käyttää erinomaisia raaka-aineita, jotka tekevät tuotteista jäljittelemättömän ainutlaatuiset. Tuotteissa on käytetty biodynaamisia aktiivisia ainesosia, joka takaa myös tuotteiden tehokkuuden ja tekee koostumuksesta erittäin miellyttävän.

 

Maahantuoja/markkinoija: Vitamina Ltd Oy

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.