TILAPÄISESTI LOPPU

Dabba Piparminttu Kukkaisvesi Matkakoko 30ml

6,89 

Kukkaisvesi

Kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvälle iholle

Sopii myös After-Shave tuotteeksi ja saunatuoksuksi!

Pakkauskoko: 30 ml Matkakoko

Dabba Piparminttu Kukkaisvesi Matkakoko puhdistaa ja rauhoittaa, ja se sopii erityisesti ikääntyvän tai väsyneen ihon hoitoon ja palauttaa ihon luontaista hehkua. Sopii myös aftershave-käyttöön sekä saunatuoksuksi. Virkistää ihoa ja mieltä aamulla sekä pitkin päivää! Kukkaisvesi poistaa ihon punaisuutta, rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa palauttamaan ihon hehkun. Piparminttu raikastaa ja virkistää ihon pintaverenkiertoa auttaen ihoa uudistumaan nopeammin. Piparminttu rauhoittaa mieltä ja vahvistaa keskittymiskykyä.

Kukkaisvedet ovat tuttavallisemmin kasvovesiä, joissa on tuotu esille juuri kyseisen kasvin ihoa hoitavia ominaisuuksia. Niitä käytetään kasvovesien tapaan eri iho ongelmien hoitoon sekä ihon hyvinvoinnin ylläpitoon.

Käyttöohje:

Suihkauta kukkaisvettä puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja rintakehälle. Voit myös halutessasi käyttää pumpulia ja painella kukkaisvettä suoraan tietyille ihoalueille. Pesun jälkeen kukkaisvesi tasoittaa ihon luonnollisen pH:n ja kasvovoiteet imeytyvät paremmin.

Dabba Piparminttu Kukkaisvesi Matkakoko Sopii myös meikin päälle sekä kiinnittämään mineraalimeikin, kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa kuivassa sisäilmassa ja rauhoittamaan ihoa auringonoton jälkeen.

Voit säilyttää kukkaisvesiä jääkaapissa tai huoneenlämmössä. Jääkaapissa tuote säilyy todella hyvin pitkään ja kylmyys tuo erityisesti piparmintussa ihana raikkaan tunteen iholle ja viileys lisävirkistystä. Tuote säilyy hyvin myös kylpyhuoneessa.

INCI / Ainesosat:

INCI: Mentha Piperita (Peppermint) flower/leaf/stem water*, Leuconostoc/Radish root ferment filtrate.
*Luomu

Sertifikaatit

Ecocert

 

Dabba – Kukkaisvesiä ja luonnon voimaa

Dabba on latvialainen, ekosertifioitu luonnonkosmetiikkaa valmistava yritys, joka on erikoistunut pohjoisen luonnonantimiin pohjautuviin luonnonkosmetiikkatuotteisiin, erityisesti kukkaisvesiin, joita voi käyttää kasvoveden tavoin. Kaikki Dabban tuotteet ovat Ecocert –sertifioituja.
Kukkaisvedet kosteuttavat, tasapainottavat ja rauhoittavat ihoa. Niillä on myös ihohuokosia supistavia, ihonsävyä tasoittavia ja virkistäviä ja rauhoittavia vaikutuksia. Kukkavedet sopivat käytettäviksi sekä kasvoille että koko vartalolle. Upea, näppärä ja tärkeä osa päivittäiseen ihonhoitorutiiniin, joko suoraan iholle suihkutettuna tai vanulapulla paineltuna. Kukkaisvesiä käytetään kasvoveden tapaan, vesipesun jälkeen ennen kosteusvoidetta, ja niillä voi kosteuttaa ja virkistää ihoa sekä mieltä mihinkä vain aikaan päivästä! Kukkaisvettä voi käyttää myös kiinnittämään mineraalimeikin. Kukkaisvedet sopivat päivittäiseen käyttöön sekä kasvoille että vartalolle.
Kaikki lähti liikkeelle kukkaisvesistä ja niiden rinnalle on luotu eri vartalo- ja kasvoöljyjä sekä kasvoeliksiirejä tehostamaan DABBA -tuotesarjan hoitavaa, kosteuttavaa ja rauhoittavaa vaikutusta. Öljyt on valmistettu tehokkaista luonnon raaka-aineista, jotka kosteuttavat, suojaavat ja uudistavat ihoa tehokkaasti.

 

 

 

Maahantuoja/markkinoija: Miraz Trading Oy

EAN: 111022160365 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.