TILAPÄISESTI LOPPU

Frantsila Paras Ystävä Hoitotyyny Iso

frantsila tuotemerkki logo

29,90 

Hoitotyyny iso

Puuvilla

Pakkauskoko: 30 cm x 35 cm

Frantsila Paras Ystävä Hoitotyyny Iso antaa autuaan olon rentouttamalla lihaksia ja lämmittämällä hellästi.

Frantsila Paras Ystävä Hoitotyyny Iso on helppokäyttöinen, luonnonmukainen hoitotyyny, jonka sisällä on luomu kauraa. Hoitotyyny sopii lämpimänä rentouttamaan ja helpottamaan hartia- niska-, lihas- ja nivelalueita sekä alaselkää. Lämpötyynyn avulla voi myös lievittää flunssan aiheuttamaa kurjaa oloa mukavasti ja se taipuu vallan mainiosti myös helpottamaan kuukautisten aiheuttamia särkyjä. Sitä voidaan käyttää myös kylmänä pakkauksena.

Paras Ystävä hoitotyyny on mitä mainioin lahjaidea esimerkiksi pukin konttiin ystävälle kylmien pakkasiltojen iloksi!

Käyttöohje:

Lämmitä Paras ystävä -hoitopakkaus halutun lämpöiseksi: mikrossa 1,5 – 3 min, tehosta riippuen (esim. 990 watin tehossa 1,5 min) ja uunissa puhtaalla pellillä tai leivinpaperin päällä n. 90-120 asteessa 5 – 10 min. Aseta lämmin hoitotyyny joko vaatteiden tai pyyhkeen päälle hoidettavalle alueelle 10-20 minuutiksi. Pakkauksen jälkeen hoitotehoa lisää lyhyt hieronta ja yrttilinimentti tai -salva

Kylmäpakkaus (päänsäryt, tulehdukset, venähdykset, revähdykset): Aseta pakkaus pakastimeen pariksi tunniksi. Käytä mielellään suojana muovipussia. Aseta iholle 10-20 minuutiksi.

INCI / Ainesosat:

Avena sativa (kaura, siemen)*. Päällinen 100% puuvillaa.

Luomua*

 

 

Valmistaja: Frantsilan Luomuyrttitila Ky

 

 

Frantsila on suomalainen perheyritys ja yrttien luomuviljelyn edelläkävijä Pohjoismaissa. Yritys on erikoistunut luonnonmukaisten, terveyttä edistävien tuotteiden valmistukseen vuodesta 1981, jolloin agronomit Virpi Raipala-Cormier ja Jim Cormier perustivat sukutilalle luonnonlääkintään keskittyvän Hyvän Olon Keskuksen.

Frantsilassa ajatellaan, että puhdas maaperä tuottaa puhtaita ja elinvoimaisia kasveja. Siksi Frantsilan pellot ovat olleet virallisessa luomuviljelyssä jo yli neljän vuosikymmenen ajan, vuodesta 1977.

Frantsilan toiminta pohjautuu luonnonmukaiseen viljelyyn ja kestävän kehityksen ajatteluun. Tavoitteena on edistää ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia korkealaatuisten luontaistuotteiden ja kokonaisvaltaisen hyvinvointikoulutuksen avulla.

Frantsilassa tehdään tiivistä yhteistyötä luonnon kanssa, jotta saataisiin valjastettua käyttöön kotimaisten kasvien parantavat voimat. Suomen pohjoinen maaperä ja ilmasto, luonnonmukaiset viljelymenetelmät sekä sadonkorjuun ja kasvien prosessoinnin ihanteellinen ajoitus takaavat tuotteiden korkean laadun ja tehon.

Suomi on eräs maailman pohjoisimmista, puhtaimmista ja harvimmin asutuista maanviljelyalueista. Pitkät, valoisat kesäpäivät ja viileät yöt antavat yrteille ylivertaisia aromaattisia ja lääkinnällisiä ominaisuuksia verrattuna eteläisemmillä leveyspiireillä viljeltäviin yrtteihin.

Tuotteiden valmistuksessa hyödynnetään kansanlääkinnän perinteitä, ajanmukaisia tutkimuksia ja vuosikymmenten pitkäjänteisen työn kerryttämää kokemusta.

Kasvit kerätään käsin, kun ne ovat tuoreimmillaan ja elinvoimaisimmillaan, minkä jälkeen ne joko uutetaan tuoreena tai kuivataan nopeasti matalassa lämpötilassa kasvien luonnollisten ominaisuuksien säilyttämiseksi ja mikrobiologisen puhtauden takaamiseksi. Kasvien puhtautta ja tehoa testataan säännöllisesti.

Kuivatuista kasveista valmistetaan seoksia, uutteita, mausteita ja erilaisia ihonhoitotuotteita. Frantsilassa käytetään hitaita ja hellävaraisia uuttamismenetelmiä, jotta säilytettäisiin kasvien luonnolliset tuoksut, värit ja vaikuttavat ainesosat lopputuotteessa. Öljyt ovat kylmäpuristettuja ja pääosin luonnonmukaisesti viljeltyjä.

Kaikki toiminta pohjautuu eettisiin ja kestäviin arvoihin. Tuotteita ei testata eläimillä. Ainoat tuotteissa käytetyt eläinkunnan tuotteet ovat mehiläisvaha, mehiläisten kittivaha, hunaja ja villasta saatava lanoliini, joiden kerääminen ei vahingoita eläimiä.

Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, silikaatteja, synteettisiä tuoksu- tai väriaineita, parabeeneja tai geenimuunneltuja raaka-aineita. Tuotteiden valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ja tuotantomenetelmät täyttävät tai ylittävät sertifioidun luonnonkosmetiikan vaatimukset.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.