TILAPÄISESTI LOPPU

Hurraw Pearl Aura Balm 5,8g

hurraw! tuotemerkki logo

29,90 

Kimalle Balmi

Vegan, Leaping Bunny

Pakkauskoko: 5,8g

Hurraw Pearl Aura Balm on hempeän persikkaan taittava balmi!

Käytä poskipäille, kulmaluulle, solisluulle, luomiin ihan minne vain!

Hurraw Pearl Aura Balm Kimallebalmi:

  • Käytä poskipäille, kulmaluulle, solisluulle, luomiin ihan minne vain!
  • Upeaa hehkua kookospohjaisilla Aura Balmeilla!
  • Runsaasti kimalletta; pieni määrä riittää herättämään sisäisen hehkusi!
  • Balmi ei tunnu rasvaisilta eikä ole glitterinen.
  • Balmi levittyy vaivattomasti ihoon ja tuntuu kevyeltä.

Balmeissa on käytetty synteettistä micaa/kiillettä eli tuotteen kimalteet on valmistettu laboratoriossa eikä niitä ole louhittu kaivoksista. Läpinäkyvyys, jäljitettävyys ja turvallisuus ovat välttämättömiä kosmetiikan valmistuksessa. Hurraw! pystyy jäljittämään kaikki raaka-aineensa jokaista grammaa myöten, sillä Hurraw! tuotteet itse ilman kolmansia osapuolia. Valitettavasti louhitut raaka-aineet (mica, rauta/tinaoksidit) ovat lähes mahdottomia jäljittää. Toimittajat voivat harvoin antaa todistusta raaka-aineen alkuperästä, työolosuhteista tai asiakirjoja siitä, mitä epäpuhtauksia raaka-aineet sisältävät. Hurraw Kieltäytyy käyttämästä louhittuja mica tai rauta/tinaoksideja sävytetyissä tuotteissamme saastumisen ja raskasmetallien vuoksi.

Hurraw:n Käyttämä mica on kolmannen osapuolen testaama, eikä se sisällä antimonia, arseenia, kadmiumia, lyijyä, elohopeaa, kromia, kobolttia tai nikkeliä. Mican turvallisuus on myös testattu. Mican partikkelit eivät pääse imeytymään ihoon suuren partikkelikokonsa vuoksi.

Lasi/Tina: Hurraw Haluaa vähentää muovin määrää ja Valitsi siksi lasin ja tinan! Aura Balmien lasipurkki ja tinakansi ovat 100 % kierrätettäviä.

Valmistettu luomutuotetuista ja vegaanisista raaka-aineista.

Käyttöohje:

Käytä Hurraw Kimallebalmia poskipäille, kulmaluulle, solisluulle, luomiin ihan minne vain!

Pienet ilmakuplat: Tuotteeseen saattaa harvoin jäädä pieniä ilmakuplia, kun valmis tuote kaadetaan lasipurkkiin. Ne eivät vaikuta tuotteen laatuun tai toimivuuteen millään tavalla.

INCI / Ainesosat:

Cocos nucifera (coconut) oil*, Ricinus communis (castor) seed oil*, Euphorbia cerifera cera (candelilla) wax, Theobroma cacao (cacao) seed butter*, Jojoba esters, Hydrogenated olive oil, Olea europaea (olive) fruit oil*, Olea europaea oil unsaponifiables, Synthetic fluorphlogopite +/- CI 77891 (Titanium dioxide), CI 77491 / CI 77492 / CI 77499 (Iron oxides), Tin oxide

*Luomu

 

Aura Copper ja Aura Bronze Balmissa käytetty synteettinen mica sisältää alle 1 % pitoisuutena ainesosaluettelossa esiintyviä ”Tin Oxide” ja ”Iron Oxide” raaka-aineita. 

 

Sertifikaatit

Vegan, Leaping Bunny

 

Hurraw! syntyi ajatuksesta tehdä maailman paras luonnollinen ja vegaaninen huulirasva. HURRAW! huulirasvat ovat mahtavan makuisia ja tuoksuisia, mutta silti täysin luonnollisia ilman mitään ylimääräistä! Hurraw! huulirasvat ovat ainutlaatuisia luomuhuulirasvoja sillä valikoimasta löytyy 24 erilaista tuoksua ja makua! Kaikki tuoksut ja maut ovat aitoa ja luonnollisia. Mahtavien makujensa lisäksi HURRAW! huulirasvat vegaanisia, reilun kaupan raaka-aineista valmistettuja, raakoja ja luomuja!

Hurraw! huulirasvat ovat paras valinta kuiville huulille, sillä ne sisältävät runsaasti kylmäpuristettuja luomuöljyjä ja kasvivahoja, jotka ravitsevat ja kosteuttavat kuivia huulia. Antioksidanttisten ja uudistavien raaka-aineidensa ansiosta.

Sarjaan kuuluu 24 eri makuista ja tuoksuista huulirasvaa, joista 2 on kevyesti sävyä antavia. HURRAW! on luomu huulirasva, joka ei sula taskuun!

 

Maahantuoja/markkinoija: Miraz Trading Oy

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.